Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
válasz
bambano
üzenetére
Rengeteget keresgéltem és azt találtam, hogy a 64 bites ubuntuban a badram grub paramétert nem igazán tudja senki milyen formában kell megadni: a 32bites címekkel nem lehet használni.
Én még nem jutottam oda, hogy ki próbáljam a badram paraméter használatát, de holnap arra is sor kerül. Remélem nekem sikerül a memtest által megadott memóriacímeket megfelelően megadnom (azt már tudom, hogy a memtest tud direkt ilyen formátumban visszaadni hibás címeket).Amit kipróbáltam és valamit csinál az a kernelparaméterként megadott "memtest=4". Ezt szintén a grub-ban adom meg és a dmesg-ben valóban látszik, hogy a boot elején leteszteli a modulokat, de amit a memtest86+ is csak a 7-es tesztben talál meg azt ez meg sem találja.
Holnap remélem a badrammal sikerül megoldani ezt a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Lexus, Toyota topik
- LED világítás a lakásban
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Direct One (műholdas és online TV)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest