- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
The.Bali #21422 üzenetére
Nagyszerű! Nehéz szülés volt, aggódtam kicsit, hogy a 2 módszert kevered majd, ezért írtam le lépésenként.
Boot Repair, ajajj, ezek okoznak galibákat! A sudo update-grub ezt nem távolította el ezek szerint, mert a Win boot- ba lett csatolva.
Ha normálisan indul minden és ez nem zavar, akkor ebbe nem mennék bele. Azt hiszem, hogy a grub valamelyik config fájlban lehetne törölni azt a bejegyzést, ha benne van. Erre inkább nem beszélnélek rá, mivel még nem csináltam én sem változtatásokat ebben a fájlban, amit saját káromon nem próbáltam, abban nem adok tanácsot.
Megnézheted a fájlt, de amíg nem javasolja egy hozzáértő, addig ne változtass rajta.
/boot/grub mappában a grub.cfg
Ha nem rootban nyitod meg, úgysem tudsz belepiszkálni!
update
most olvasom az utolsó soraidat, akkor megtaláltad, ha gondolod, töröld belőle root joggal kell megnyitni innen jobb gombos módszerrel, az így bejövő ablakban megnyitott fájlt már módosíthatod, de ne feledd menteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Gitáros topic
- Tesla topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest