- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vilmoskorte
tag
válasz
T. Almeida #199 üzenetére
2 jó könyvet tudok mondani, ami nekem is megvan. A linux rendszerfelügyelet és a Linux bevetés közben. Ebben a sorrendben. Az első inkább alapozó, a második már inkább a krém. De ven könyvem linux programozásról is, na ott még nem tartok
Abból nem lehet megélni
-
escie
őstag
válasz
''szvsz alapmű...''
illetve önvédelmi fegyver, és súlyzó.
kissé kezd avulni, de lényeg még mindig áll, és fog is egy ideig.
kiváló könyv. -
ragazzo
őstag
válasz
Én magamnak vettek meg, és mondhatom rendkívül olvasmányos.Mondjuk ö az rpm csomagért, él-hal.Meg persze a kde a minden.Dehát kinek mi tetszik.Talán egy ''kicsit'' jobban ért hozzá mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged