Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
perpill ugyanezt csinalom, csak harom gepen
az asztalin win7, mert azon vagyok legkenyelmesebben asztalon, meg jatszani is szoktam, a szekreny alatt vagy egy proliant dl380, azon xen, meg nehany hardened gentoo guest (router, gameserver, webszerver, developer szerver, letolto gep), meg van egy akku nelkuli noti, azon xen, rajta win7 (mert visual studio-t en meg egyszer fle nem teszek olyan gepre, amit hasznalni is akarok utana), winxp (na ennek pl a webcam-ot akartam atadni, de mivel nem vt-d kepes, igy nem lehet atadni az usb hub-ot a guest-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akciókamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gitáros topic
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest