Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
bambano
üzenetére
ezt a meghajtót elég sokan használják a cégnél közvetlenül is, és nagyon sok, nagyon kicsi fájllal dolgoznak, tehát fontos lenne a sebesség, de az adatbiztonság is, ezért gondoltam a stripe-of-mirrors-ra
de ha van jobb ötleted, meghallgatom, mert van időm játszadozni vele, két dolog viszont fontos: minél kevesebbet álljon közben a gép, mert aktív használatban van, illetve hogy az egyik RAID1-es partícióról megy maga a Linux is
ennek kiküszöbölésére azt találtam ki, hogy a mostani 2x1500GB-s tömbre átköltöztetem a rendszert, de persze, ha megoldható enélkül is, attól csak vidámabb leszek
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest