- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A Nautilusos megoldást csináltam, a célgép felhasználónevével. Mindegy, most valahogy nem vagyok a toppon további kísérletezgetéshez, örülök, hogy az smb4k működik.
Otthon majd megpróbálom, ott legalább nem kell átkábelezni, meg két egyforma Linux van.ssh-t nem próbáltam még így soha. Most smb4k-val itt P4 celeron -> CoreDuo 2Ghz között 100Mb-s lannal a mappa másolás (11,6Gb - 156512 fájl, felfoghatatlan mennyiség) nagyobb állományoknál 10MiB/s-re ugrik fel ami elég jó, proci terhelés 50-70% körül. Közben a celeron terheltsége 20% alatt mozog. Itt a coreduon megy az smb4k.
3 óra 30 perc volt a másolás. Vesémet egy 16G-s pendriveért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest