- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs
őstag
válasz
MacCaine #13243 üzenetére
Na, mielőtt elvittem volna hozzájuk a Lubuntut, gondoltam kipróbálom egy régi itthoni gépen, ne élesben tegyem fel először. Viszont se az Ubuntu, se a Lubuntu nem hajlandó sem CD-ről, de Pendrive-ról települni / Live üzemmódban elindulni. Odáig jut mindig, hogy mennek a pöttyök a logo alatt, és ez megy órákon át. 4 órára hagytam magára, visszatérve is még mindig mentek a pöttyök. Szerintetek mi lehet a baj, és hogyan lehetne Linuxot tenni a gépre?
Konfig: A64 3200+, Foxconn 6150k8ma-ekrs, 256mb ddr, pio dvd, 20gb quantum ideGugli szerint is többen szívnak ugyanezzel a gonddal, semmilyen Linux nem települ a lapra. Valakinek az ACPI és APIC kikapcsolása utána már megy, de másnak úgy sem (nekem sem).
Létezik, hogy erre a lapra egyszerűen nem lehet Linuxot tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- HP notebook topic
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest