Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadcoca
tag
válasz
dash17291
üzenetére
Ha nvidia driver-t is a testing-ből akarsz, akkor ellenőrizd, hogy támogatja-e a kártyádat. "Régebbi" cucchoz most csak a squeeze repo-ban van driver. (illetve a http://snapshot.debian.org/-on )
Ha eleve a testinget raknám fel akkor...?
Ha együtt tudsz élni a fent említettekkel, miért ne
. De azért meggondolandó, lásd CPT.Pirk. Habár szerintem ott inkább az volt a lassulás oka, hogy egy "alap" squeeze-re húzta rá a wheezy-s repo-kat. Elvileg ezzel nem lehetne gond, de ez volt a leggyanúsabb
különbség közöttünk (én ugyanis testing netinst-ről raktam fel). -
válasz
dash17291
üzenetére
de nem nyomsz.
vagy:
- átírod a sources.list-et testingre, apt-get update, és csak a kernelt meg az nvidia drivert rakod fel és utána visszaírod a sources.list-et stabilra és update
- kézzel letöltöd azt a pár csomagot, ami kernel update-hez kell és felrakod dpkg-val. (ez a kernel image, valami linux base csomag (nem emlékszem fejből pontosan a nevére) meg az nvidia driverek -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Le Mans Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. De azért meggondolandó, lásd CPT.Pirk. Habár szerintem ott inkább az volt a lassulás oka, hogy egy "alap" squeeze-re húzta rá a wheezy-s repo-kat. Elvileg ezzel nem lehetne gond, de ez volt a leggyanúsabb
különbség közöttünk (én ugyanis testing netinst-ről raktam fel).