- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dash17291
tag
válasz
CPT.Pirk #12789 üzenetére
Sőt, 3.2 -nél tart a BPO kernel.
Pár napja csak ezzel foglalkozok, és nem tudom hogy mi legyen.
VMware nem működik (sokféleképpen próbáltam). A vmnet nem tud elindulni, hiányolja a /etc/vmware/networking -et. A neten nagy kuss van ezügyben. Érzésem szerint a feltelepített rendszerből "hiányzik" valami. Ugyanez megtörtént velem fél éve Ubuntu 10.04-en, akkor sem sikerült megoldani. A VMware létkérdés, mert csak. (Pl. be tudom vinni vSphere alá azokat a gépeket később.)
Amúgy tetszik pl. az openbox, meg az auto nvidia forgatás a kernelhez (dkms). Mondjuk az openbox nem debian specifikus, tudom...
Még gondolkozom hogy kell-e nekem ez Desktopra, vagy elég a serveren lévő debian.
Meglátjuk....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged