- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Ivqkzy-: 2. gépem
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speeedfire #12321 üzenetére
A 11.x környékén még azért ghost és tsai is ott voltak, ami azért legkevésbé sem ingyenes (a CD is figyelmeztetett előtte). Mondjuk én azóta nem néztem, a csóka úgy látszik átalakította az üzleti modelljét, mert mindenki warezolta a cuccát
Amúgy ja, az egyik legjobban használható dolog ez.
-
aag
őstag
válasz
Speeedfire #12321 üzenetére
Ez engem is (még) érdekelne, de manapság már mindent linux alól csinálok. Szóval egyre érdektelenebb számomra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest