Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
emre33 #12214 üzenetére
meg lehet csinálni, csak brutálisan sok erőforrást fog zabálni, úgyhogy az értelme szerintem nulla. fel lehet lógatni kaszkádba 256 master queue-ra másik 256 slave queue-t, mindegyiket darabonként korlátozni, de ezzel még mindig csak az ip cím 3. és a 4. száma szerint korlátoztál, és egy ilyen önmagában agyoncsap egy rendesebb processzort.
Ha a 2,3,4 számok szerint is akarsz korlátozni, az szerintem nem fog elférni annyi ramban, hogy kernel szinten érdemes legyen foglalkozni vele, és a tripla hashelés szét fogja csapni a teljesítményt. De te tudod, miért is nem apacsból korlátozol...
3 szintű queue-t még nem csináltam, 2 szintűt igen. egyébként lartc a mágikus kulcsszó, amivel gugli barátodat kell bombázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest