Hirdetés
- Ketogén étrend
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
nem vagyok biztos benne, hogy elméletben nem kellene számítania, de gyakorlatilag egy nálam összedobott tesztrendszeren számított. ahogy pont került a hostname-be, elhasalt a névfeloldás (hostként bevasalva továbbra is elérhető maradt a gép).
szerk: ha csak a host gépről akarod elérni, akkor írd bele a hosts fájlba (%SystemRoot%\system32\drivers\etc\), és menni fog.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
végül is össze vissza voltak benne (/etc/hostname) az értékek, kijavítottam és most jó
esetleg meglehet oldani, azt hogy a névvel is eltudjam érni a host gép alatt? most csak ip-vel megy
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest