- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MacCaine
őstag
A manual szerint "smbstatus is a very simple program to list the current Samba connections." ez egy elég egyszeű program, nem tud ilyet...
-
MacCaine
őstag
"Érdemes-e beállítani a központi hitelesítést, ha minden tanuló ugyanazzal a név/jelszó párossal lép be (tanulo/tanulo)?"
Nem.
"Lehet-e központilag frissíteni a gépeket, ill. telepíteni új programokat?"
Ha bekapcsolva hagyod az Ubuntun a frissítést, akkor automatikusan frissülni fog, amikor van új cucc a repókban.
-
MacCaine
őstag
Nem kell külön tűzfal, alapból telepítve van.
Igen, át tudja partícionálni.
Valamivel gyorsabb, nincsenek vírusok, és a heti karbantartást is meg lehet spórolni.
Az otthoni gépemen nekem is dual boot van, de leszoktam a játékról, és már vagy fél éve nem indítottam window$-t...
-
MacCaine
őstag
válasz
Jester01 #12605 üzenetére
"de az írásra még mindig sok panasz van (tipikusan belassulás)"
A 10.04lts-el nem tapasztaltam ilyet, pedig elég régóta nyüstölöm. Lehet, hogy valami kiforratlan cucc miatt lassul be.
"Alap live cd mód értelemszerűen például nem ír egy byteot sem, ramdisket használ."
Ez egy jó 5let, de akkor nem kell hozzá pendrive, ott a CD. Meg mi van akkor, ha telepíteni akar valamit?
A biztonsági mentéssel egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest