Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Buzzom biztosan nem volt, rexre nem emlékszem pontosan, bo-m már volt, hamm-om is, slinkem talán nem, az kimaradt, woodym biztosan volt.
Előtte volt egy halom slackware-m. A 0.99pl15-ös kernel idején már elég masszívan linuxoztam, de ha jól emlékszem, korábbi kerneleim is voltak... Még töltögettem le 27 darab 1.44-es floppyn salakotAkkoriban még kézzel faragtuk az X modeline-okat, a programok jelentős részét még forrásból tettük fel, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi haladó szinten
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest