Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Sziasztok. Én nem vagyok haladó linux guru, valószínűleg ezért is szívok ennyit egy projekten.
Egy android 14 firmware-t kellene kicsomagolnom, és elakadok mindig. A fájloknak vagy csak a fele van meg vagy csak 0 bájtosan sikerül kicsomagolni.
Ezt kapom:
file system_a.img && sudo dump.erofs system_a.img
system_a.img: EROFS filesystem, compat: SB_CHKSUM MTIME, blocksize=12, exslots=0, uuid=4B549E02-4EF2-8F55-9437-11747EDE35F9, incompat: LZ4_0PADDING BIG_PCLUSTER
Filesystem magic number: 0xE0F5E1E2
Filesystem blocks: 108175
Filesystem inode metadata start block: 0
Filesystem shared xattr metadata start block: 0
Filesystem root nid: 59
Filesystem compr_algs: deflate
Filesystem sb_extslots: 0
Filesystem inode count: 2602
Filesystem created: Thu Jan 1 01:00:00 2009
Filesystem features: sb_csum mtime 0padding compr_cfgs big_pcluster
mindent kipróbáltam, már mindenféle ai segítséget is de az eredmény mindig ugyanaz: mountolásnál látszanak a fájlok, de nem tudom sehogy kimásolni, vagy ha próbálom kicsomagolni akkor 0 bájtosak.
Tudna ebben valaki segíteni? Nem kívánom ingyen, elég lenne ha a super.img-t kicsomagolná nekem valaki teljes egészében, onnan már szerintem tudok haladni visszafelé. De már feladtam, kb 2 hete ezzel szívok, és csak körbe körbe járok, nem találok megoldást. Win és linux alatt is ugyanaddig jutok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen notebookot vegyek?
- EAFC 26
- Windows 11
- Magic: The Gathering Arena
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest