Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?

- 

LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Anakin007
aktív tag
válasz

CPT.Pirk

üzenetére
						A 24.04.-ben csesztek (?) el valamit szerintem. Lenovo T410-em úgy fejre állt az upgrade következtében, hogy ki sem tud loggolni semmit, azonnal kifagyott, amint X-et indítottam. Furcsa, de kb. 10/1 próbálkozással nem fagyott ki, elindult a KDE is, de még az egér is darabosan mozgott, majd kifagyott. Annyi derült ki, hogy valami a VGA driver-el volt, ami kernel-panic -ot okozott. Másoknak is volt ugyanilyen gondja, de megoldást nem talált rá senki tudtommal.
Csináltam custom kernel-t, 6.9.3-al, de ugyanaz történt. Szerintem a 6.8.xx-es kernelnél lett valami, ami alapból van a 24.04 LTS-ben is. Tovább nem szórakoztam, visszatettem a Kubi 22.04 LTS-t, mivel desktop-nak kell. Esetleg, ha mindenképp 24.04-et akarsz, egy korábbi, 6.6.xx -es kernelt dobj alá, hátha.. Jah, nekem régi Intel-es, integrált VGA-m van, ami ezt okozta. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
 - Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
 - Battlefield 6
 - Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - iPhone topik
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
 - További aktív témák...

- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
 - Update 11.03. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
 - MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest