- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
válasz
bambano #31684 üzenetére
Nos, annyira jutottam, hogy a parancs elé amit futtatok tettem egy timeout 2h-t így 2 óra után leáll majd újra indul.
#!/bin/bash
timeout 2h sox -t mp3 https://icast.connectmedia.hu/5201/live.mp3 -t wav -r 44100 -c 2 - | sudo /home/pi/PiFmRds/src/pi_fm_rds -freq 90 -rt Radio1,Rebroadcast,by,Rpi -ppm 1000000 -audio -
Majd ezt mentettem egy radio.sh fájlba.
Ezt a radio.sh fájlt be tettem crontab-ba így:0 */2 * * * /home/pi/radio.sh
Ez így működik is, viszont be tettem crontab-ba, hogy reboot után is el induljon így:@reboot sleep 300 && /home/pi/radio.sh
Ezzel az a gond, hogy reboot után többször el indítja a radio.sh fájlt majd le fagy az egész :-/
Mi lehet a hiba?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest