Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly

veterán

válasz F34R #30638 üzenetére

Kösz szépen, ezekre rá fogok nézni. Tudtam, hogy rád számíthatok.

A többieknek szép sorban: tudom, kicsit nehéz, hogy spéci igényeim vannak. Azért a haladó topikban kérdeztem. Ha csak az kéne hogy letitkosítsak valamit valahogy, arra van már több multiplatform megoldásom is.

A Java, meg igen, bloat. Headert meg lehetőleg nem akarok, akkor se, ha az AES törhetetlen gyakorlatilag.

Ez a PDF viszont így másodszor belegondolva nem tűnik hülyeségnek! Először nem tetszett az ötlet, de most, hogy belegondolok, a PDF formátum is támogat AES titkosítást, és a PDF-et minden platformon megnyitja egy valamilyen tetszőleges pdf olvasó, nem kell hozzá spéci app meg szoftver. Igaz nem plain text megoldás, de végül is nem is annyira bloat, Zathurával terminálból meg tudom nyitni, nem egy nagy tétel. Szóval ki fogom próbálni, meg megköszönném emvynek is az ötletet, meg hogy foglalkozott a problémával. Még ha ebben a formában, amiben ő írta nem is jön be, de ötlet formájában hasznosulhat ez a megközelítés, és egyszerűbb és időkímélőbb lehet, mint nekem forráskódokba belenyúlkálni. Persze nem tökéletes megoldás, mert headerje meg figyelemfelhívó jellege van a tiktosított pdf-nek is, de a módszer egyszerűsége csábító.

Új hozzászólás Aktív témák