Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Kösz szépen, ezekre rá fogok nézni. Tudtam, hogy rád számíthatok.
A többieknek szép sorban: tudom, kicsit nehéz, hogy spéci igényeim vannak. Azért a haladó topikban kérdeztem. Ha csak az kéne hogy letitkosítsak valamit valahogy, arra van már több multiplatform megoldásom is.
A Java, meg igen, bloat. Headert meg lehetőleg nem akarok, akkor se, ha az AES törhetetlen gyakorlatilag.
Ez a PDF viszont így másodszor belegondolva nem tűnik hülyeségnek! Először nem tetszett az ötlet, de most, hogy belegondolok, a PDF formátum is támogat AES titkosítást, és a PDF-et minden platformon megnyitja egy valamilyen tetszőleges pdf olvasó, nem kell hozzá spéci app meg szoftver. Igaz nem plain text megoldás, de végül is nem is annyira bloat, Zathurával terminálból meg tudom nyitni, nem egy nagy tétel. Szóval ki fogom próbálni, meg megköszönném emvynek is az ötletet, meg hogy foglalkozott a problémával. Még ha ebben a formában, amiben ő írta nem is jön be, de ötlet formájában hasznosulhat ez a megközelítés, és egyszerűbb és időkímélőbb lehet, mint nekem forráskódokba belenyúlkálni. Persze nem tökéletes megoldás, mert headerje meg figyelemfelhívó jellege van a tiktosított pdf-nek is, de a módszer egyszerűsége csábító.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest