- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0dl
addikt
Itt is megkérdezem, hátha a suse topikba nem néztek bele
Üdv
Van egy opensuse 12.2 installációm ami multi boot-os rendszer (w7 + egyéb linux-ok is vannak rajta). Az opensuse grub-ja (legacy, de ehhez nem ragaszkodom) az MBR-be van telepítve, azt használom bootloader-nek, ez megy is szépen.
Az opensuse az sda3 particióra van telepítve, nincs külön boot fájlrendszer. Szeretném az egészet áthelyezni sda1-re úgy, hogy az sda3 meg is fog szűnni.
A rendszert sikerült is szépen átmásolni, az sda3-on lévő rendszeren felvettem az új sda1 rendszert a bootmenübe, és az be is tud bootolni.Az gond, hogy a grub-ot (az sda1 rendszert indítva) egyszerűen nem tudom az sda1-re átrakni, pedig ez fontos, ha az sda3-at legyalulom. Akárhogy szerkesztgetem az /etc/grub.conf-ot az mindig visszaíródik, hogy az sda3-ra kerüljenek a grub stage2 stb.
Hogyan tudnám ezt megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen légkondit a lakásba?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen videókártyát?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Sorozatok
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Path of Exile 2 early access kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest