- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
Sziasztok!
Adott egy Albacomp laptop a következő hardverekkel:
Intel Celeron M 430 @1.7GHz
60GB Winyó
VIA S3 Graphic Chrome9 HC IGP
384MB
Realtek RTL802.11g 54Mbps Wireless és VIA Rhine II Fast Ethernet AdapterA gép XP alatt is eléggé nyűglődik, tudtok ajánlani egy olyan disztrót és desktop rendszert, amivel nyerhetek egy kis gyorsaságot? Viszonylag kezdő vagyok linux-ban, ubit próbálgattam és használtam is már párszor, de mindig abbamaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest