- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
márNemKereső
tag
Linux performancia... tegnap kicsit kiakadtam én is, meg a gépem is: Ubuntu LTS, két SATA II diszkekkel. Másolnék egy kb. 100GB-os fájlt egyikről a másikra, root-ként.
A forrás egy egyszerű ext3 partíción van, a cél (amin egyébként maga a rendszer is van) a másik diszken egy LVM köteten.
Amíg megy a másolás, addig szinte áll az élet: kb. 2-3 perc, mire ssh-n be tudok jelentkezni.
Egy sima cp hogy a fenébe tudja ennyire lefogni a rendszert?
renice nem segít sokat... Jó, én kicsit nagyobb rendszerekhez voltam szokva és a root-ot tartalmazó diszkekre nem nagyon másoltam soha ilyen adatmennyiséget, de akkor is... Ez így normális?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Borderlands 4
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SzoftverPremium.hu
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest