- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
Jester01 #10406 üzenetére
Köszi, ezen elindulva már megtaláltam a megoldást. Egy nomodeset a kernel paramétereihez és a konzolos probléma megoldva. Egy újabb funkció, amit nem támogat az ATI driver, mért nem vagyok meglepve?
Mondjuk az fura, hogy ezt valami aktiválta nekem, telepítettem már Arch Linuxot más gépen is, de sose találkoztam ezzel a jelenséggel, nVidia kártya esetében se, hogy bootolás közben váltson felbontást.
Más disztribúciók alatt működik a VirtualBox utóbbi pár verziója (akár az OSE, akár a zárt)? Egy ideje már küszködök vele, mostanában csak első leállításig működik egy rendszer vele, utána nem indul többé el, a konfigurálás ablaka percekig nyílik meg, akárcsak maga a VirtualBox, sőt, le sem áll, miután bezártam, egy process továbbra is fut, amit úgy kell kilőnöm, de eközben semmi hibaüzenetet nem kapok. Megpróbáltam a .run-t telepíteni, ilyenkor viszont egy halom hibaüzenetet kaptam, miszerint:
dkms.conf: Error! No 'DEST_MODULE_LOCATION' directive specified.
dkms.conf: Error! No 'PACKAGE_NAME' directive specified.
dkms.conf: Error! No 'PACKAGE_VERSION' directive specified.
dkms.conf: Error! No 'DEST_MODULE_LOCATION' directive specified.
dkms.conf: Error! No 'PACKAGE_NAME' directive specified.
dkms.conf: Error! No 'PACKAGE_VERSION' directive specified.
Error! Bad conf file.
File: /var/lib/dkms/vboxdrv/3.2.6/source/dkms.conf does not represent
a valid dkms.conf file.És ezt ismételgeti párszor, majd
VirtualBox has been installed successfully.
A wine-nal is hasonló problémáim vannak, hibaüzenet nélkül szimplán nem indul, illetve egy process elindul, de nem nyit meg semmit, se a winecfg-t. Viszont ha rootként próbálom, akkor működik, ahogy kell. Annyit szórakoztam már az ATI driver vagy az X frissítése után a rendszer darabokból történő sokszori felállításával, hogy lehet kezd kicsúszni a kezemből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest