- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
-
42300 - 42201
85238 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-10 08:23 Téma összefoglaló
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója majd 2025-ös konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLx
addikt
-
fatal`
titán
-
FLx
addikt
-
Rico33
aktív tag
-
AcCEsS
senior tag
És a ClubSport Pedals V3 hogyan köthető közvetlenül USB portra? Vagy azt közvetlenül is lehet? Mert látom, hogy egy 180cm-es USB kábel a csomag része.
-
kozmy
őstag
Valamit félte értettél szerintem.
-
FLx
addikt
Miert egy ev? 2 nap alatt kiszallitjak.
-
jozefgucci1
addikt
-
jozefgucci1
addikt
-
kozmy
őstag
Ezt a fajta pedált nem érdemes ilyen gumi dolgokkal tuningolni mert a tengely rögzítésnél a műanyag eltörik. Erősebb rugót belerakni nem érdemes mert megint csak a tengely rész fog eltörni előbb és nem a rugó. Ha erősebb pedál lenyomásra vágysz akkor cseréld le egy tuningolható pedálsorra.
-
Neck
veterán
GT:S-ban olyan is van, hogy még mielőtt az első LED-ek felvillannának, már el kell váltani.
Különösen turbós kocsi esetében, kanyarból kigyorsításból 1->2, 2->3, hamarabb "stabil" a kocsi, jobb a köridő. Gyakran látom ezt visszanézve a leggyorsabb replay-eket.fLeSs: Squash labda?
-
FLx
addikt
Kell USB adapter.
-
blountex
senior tag
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok ! Fanatec CsL pedál használható PC-n a G29 kormánnyal ? Kell valami átalakító hozzá ?
-
fLeSs
nagyúr
Szasztok!
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy kialakult-e vmilyen konszenzus arról, hogy az alap T150 fékpedálját (azt amelyikben torziós rugó van - ami V alakú) mivel érdemes "tuningolni" hogy nehezebb legyen a lenyomása? Nekem most egy nagy adag gumi van berakva mögé (úgy néz ki mint a spagetti, vmi ilyesmi [link] de ez nem az igazi.

Tudtok neten olyan boltot, ahol ehhez vmi értelmes modot árulnak? Illetve jó lenne venni tartalékba rugót is mert ahogy olvastam ez hajlamos eltörni egy idő után.Előre is köszi a választ.
-
JulesTS
addikt
Tényleg jól jön a ledsor. Sőt ha fényesebb, akkor mégjobb. Amikor erősen koncentrálsz a fékezési pontodra, vagy a kanyar bejárati-/csúcs-/kijárati-pontjára, akkor nem lesz időd a fordulatszámmérő mutatóját nézni. Alacsonyabb sebességi fokozatokban szinte csak a fordulatszámmérőt kellene nézned... Fanaled-del lehet konfigurálni is, hogy melyik led a fordulatszám hány százalékánál kezdjen világítani. Programokhoz is lehet külön profilt menteni.
Ami jobb mint a Fanatec gyári ledsorai, az a Simhub+Arduino+WS2812 ledsor. Sokkal nagyobb fényerejű, tetszőleges számú és formájú, részletesebben konfigurálható, akár játékon belül az autó tipus szerint is meg lehet adni a váltófény fordulatszám százalékát.
Nekem itt a zöld/narancs/piros színek 40%-on, a fehér váltófény 60%-on megy. Nappal jó ez a beállítás, hogy ne a műszerekre kelljen figyelni, sötétben már zavaró lenne, de fel szoktam kapcsolni a lámpát. Műszerfalam ledes váltófénnyel:
[link] -
Rico33
aktív tag
-
GalaHU
addikt
-
blountex
senior tag
Sokat gondolkodok én is egy váltó és kéziféken.... Itt a G25ös váltó, kezdetekben elszórakoztam vele, jópofa volt meg minden, de nem használtam ki sose annyira.
Vettem egy TM váltót is, mentem vele pár karikát, de úgy voltam vele tovább adom.Alapvetően akkor vagy a leggyorsabb ha csak fülekkel játszasz.
Amennyiben már H váltót is használsz úgy lényegesen lassabb vagy, de szórakozásnak/feelingnek jó.Colin Mcrae és a WRC 4 után sok év telt el mire kiadtak egy értékelhető Rallys játékot, ami a Dirt Rally 1-2 nevet viseli, és remélem még lesz folytatása. Imádom, hogy egy apró hiba és repülsz kifelé a pályáról
Dirt Rallys játékot is fülekkel játszom (G25nél ugyan van lehetőség a szekvenciális váltóra ha épp úgy szeretne játszani az ember).Kézifék használata egyértelműen a Rallys játéknál, és a Driftnél jöhet jól.
A váltó már eleve adott nálam, így a későbbiekben egy Fana kéziféken elgondolkodok, mert jóval olcsóbb mint a TM kéziféke. -
mmdms
addikt
-
FLx
addikt
En a fem adapterrel vettem a Mclaren-t, nem mondom, hogy meger 300 ejrot. Ar/ertekben 200-ert meg elmegy, ahogy fentebb irtuk. De en nem rendelnek elsore ilyent se, a nagyobb kormannyal konnyebb lesz jatszani elsore. A Formula rimek 28-30 centivel nem annyira megbocsatoak, kis mozditassal lerepulsz a palyarol.
-
fatal`
titán
-
AcCEsS
senior tag
Gondolatolvasó vagy
, egyedül a McLaren kormányt adtam hozzá pluszként, a kézifék+váltó egyelőre nem játszik. (Már azon is eltörpöltem, hogy feszítsem-e ezt a normál táp+boost táp rendelést azért a +19 euróért.) Ha úgy vesszük 54 euró lenne a spórolás a normál táp nélkül és az egybe rendelés miatt, azt meg - kiegészítve - lehetne egy alu QR1 adapterre fordítani, mert valahogy nem igazán van bizodalmam a műanyag iránt. De annak se biztos, hogy van értelme... Vélemény? 
-
FLx
addikt
Kerdes kell-e neked elsore ennyi vacak.
Van nekem is itthon legalabb 3-4 rim, valto, meg minden ize, de szinte semmit nem hasznaltam beloluk. Annyi elonye van, hogy amit eppen javitanak gariban, ahelyett van masik, de amugy porosodnak. Ha csak rally-t jatszol, akkor nyilvan jo a valto, kezifek, de amugy felesleges. En elsore inkabb kivalasztanam milyen jatek lesz a preferencia es utana venni extra cuccokat, formula rim vagy valto es ilyesmi. A minden jatekot jatszok ugyse lesz jo irany, mert egy rally utan atulni formula autoba, vagy GT-be, esetleg utcaiba plane mas jatekokban horror egy elmeny. -
FLx
addikt
En azt vettem eszre hogy minden apro momentum amikor mashova nezel mint az ut, csak rontja a koridot, sokszor nem is kicsivel. A led meg pont olyan helyen van, hogy akarmit csinalsz, latod ha villan, a fanatec fele kek led tutira. Egyebkent ACC-ben tuti az a jo, ha akkor valtod el amikor mar nagyon villog, de ez autonkent minimalisan valtozik. A Honda-t peldaul jo sokaig kell a maximalis tartomanyban tartani, mas autokat csak kis ideig.
-
mmdms
addikt
-
Rico33
aktív tag
-
blountex
senior tag
Értem, szóval Te pl: cockpit nézetben játszol. Ott valóban jól jön a led sor, de pl egy motorháztetős képnél ahol látni a fordulatszámmérőt a kilométer óránál ez lehet jobb oldalt vagy középen, hogy mikor érdemes váltani, ott feleslegesnek tartom a led sort, hisz jelzi a játék villogással, hogy mikortól kell vagy nagyon sűrgös már váltani.
Itt pl pofádba tolja a képernyő alján a fordulatszámmérőt, de egy ACC, Forzánál már nem.
AcCEsS
Igen, mindenképpen egy rendelés a célszerű, de akkor mindent kell rendelni, utána le van a gond sok évre remélhetőleg ha be nem szarik.
Esetleg gari után el lehet adni a másik pedált....
G25-ből kiindulva a full bőr a legjobb. Nincs semmi kopás 13 év alatt rajta. -
AcCEsS
senior tag
Ha már lemondtam a rendelést, elkezdtem kísérletezni a különböző összeállításokkal. Feltűnt, hogyha az előzőleg összeszedett rendelésemet (8 tétel) egészítem ki további vágyott dolgokkal (McLaren kormány, váltó + kézifék és szerelvényeik stb.), akkor csak pár euróval növekedik a szállítási költség, de ha azokat külön rendelésként adnám le, akkor meg 62.30EUR + 37.49EUR a fuvardíj. Nem tudom hogyan számolják, de lehet, hogy mégis egyben lenne érdemes megrendelni, mert elég durva a szállítási költség.
-
mmdms
addikt
-
AcCEsS
senior tag
Közben már lemondtam az egészet.
A pénz visszautalásáról szinte azonnal kaptam Paypal értesítést, mely szerint a kártyámon hétfő délelőtt lesz rajta a suska. Akkor újra megrendelem az cuccost (de az RS kormánnyal!), és hálisten megszűnik az egész alcantara+kesztyű dilemmám. Éljen a fullbőr, akár a kormányról, akár a kezekről van szó!
Remélem minden cuccból lesz még...Egyébként az ominózus ledsort ki lehet kapcsolni, ha mégis zavaró lenne?
-
FLx
addikt
Igen profinak kell lenni ahhoz, hogy erzesre menjen a valtas GT autoknal vagy plane F1-es kocsiknal. A fordulatszammero meg amugy a led sor ugyebar. Amikor villog elvaltod, kb. ennyi. Es meg extraban az, hogy a muszerfalat nem mindig latni teljesen es nem is tul jo, ha azt nezegeti az ember 200 feletti temponal az ut helyett. Ketlem, hogy az F1-es kocsikban is poenbol van ott a led sor.
-
sutatokisr
tag
-
blountex
senior tag
-
Bivaly
tag
-
mmdms
addikt
-
Rico33
aktív tag
-
mmdms
addikt
-
AcCEsS
senior tag
-
AcCEsS
senior tag
-
arty
veterán
-
biker
nagyúr
Üdv, ha valaki használ TS-PC-t Ferrari 488 Challenge alcantara kormánnyal, jelezzen kérem, lenne kérdésem (normal vs advanced mode és kompatibilitás játékokban).
-
AcCEsS
senior tag
-
FLx
addikt
-
blountex
senior tag
Brrr.... félmillió

Még ehhez nincs benne a váltó, a kézifék és a rögzítések hozzá, az még + 200e rongy.Annyit olvasok itt a Fanatecről, hogy a végén még én is kedvet kapok hozzá, de megvárom belőle a Ps verziót ami úgy is jövőre jön, addig lesz mire gyűjteni.
Várom már a bejelentést, hogy mit alkot a Polyphony meg a Fanatec (vajon DD-s lesz-e, vagy sem, remélem valami minőséget raknak le).Írj majd mit válaszoltak a supportosok.
-
-v-
addikt
-
FLx
addikt
-
-v-
addikt
-
AcCEsS
senior tag
A Fanatac support elérhető valami e-mail címen is? Mert a honlap Contact Form űrlapja nem működik, az adatok kitöltése után nem működik a SEND gomb. Pedig kitöltök mindent jól, de nem csinál semmit, több gépen/böngészővel is kipróbáltam. Ha egy mezőt nem töltök ki, azért szól, de kitöltve meg nem küldi el.
eszemmegállBocs, asszem megvan: webshop@fanatec.com
-
AcCEsS
senior tag
-
mmdms
addikt
-
FLx
addikt
-
mmdms
addikt
-
Rico33
aktív tag
-
FLx
addikt
-
mmdms
addikt
Jobaratom 430i grancoupe m performanceban alkantara kormany van, termeszetesen nem kesztyube vezeti az autot, de teljes mertekben tisztantarthato. Nem lesz tisztitas utan uj, de szep. Sokkal inkabb kell a kopastol tartani ha sokadszor pucolod.
En is a gt2 kormanyt rendelem, de inkabb azert mert a masikon a szurke muanyag a sebessegkijelzo korul nem jon be. Nagyon bucsus az a szurke. -
Géjza
őstag
-
Rico33
aktív tag
-
FLx
addikt
-
arty
veterán
Mindez akkor igaz, ha félted az alcantarát, hogy "jajj, használom és már nem néz ki újnak, jajajaj!"

Az én javaslatom: kesztyű nélkül, alcantara. Nagyon jó érzés fogni, a kifényesedést meg lesz*rom
(pláne, hogy írtátok itt már páran, hogy lehet tisztítani is, tehát AKÁR még vissza is állítható gyári-szépre... talán...nemtom...mindegy!) -
FLx
addikt
-
Rico33
aktív tag
-
FLx
addikt
-
kozmy
őstag
-
FLx
addikt
-
FLx
addikt
-
Laby
őstag
Valaki nem akar mostanában Fanatec oldalról rendelni, vagy beszállni mellém?
Csak nem tudom elengedni a McLaren GT3 perecet, de hányok a gondolattól, hogy 12 500 forint csak a szállítás...
Vagy esetleg használtan nem adja el valamelyikőtök akinek nem jött be? -
AcCEsS
senior tag
-
FLx
addikt
-
kozmy
őstag
-
AcCEsS
senior tag
#42227 kozmy + #42226 FLx
Nem szívesen használnék kesztyűt, ha nem muszáj. Csak azt nem tudom, hogy milyen módon tudnám a már leadott rendelésem módosítatni. Az ár ugyanaz.
u.i. Ja, most olvastam, hogy sehogy. Törölni kell a rendelést, majd újra leadni.
"If you order is not yet processed, you have the possibility to cancel the order and place a new order." -
kozmy
őstag
-
FLx
addikt
Aha, az uj fekete lett, az eredeti a barna. Egyeni preferencia, hogy bor vagy alcantara. Ha kesztyuvel nyomod, akkor a BMW jobb, ha nem szereted a kesztyut, akkor inkabb a masik. Az a led sor qrvajo hidd el nekem, foleg amikor a bazison nincs semmi es talalgathatsz, hogy mikor kene valtani.
-
AcCEsS
senior tag
-
FLx
addikt
Nekem az elso verzios RSR van, ami tok uaz ha jol latom mint a v2 RS, csak az uj branding nelkul megy. Gondolom lejart a licenc. En nagyon szeretem, mast jelenleg nem is nagyon hasznalok a DD-hez sem. Jo a merete, jo a konstrukcio, ez a bor boritas is kenyelmes es esztetikus. Szerintem uaz a szint kb. mint a BMW wheel, csak az Alcantara boritas tehat ott kotelezo a kesztyu. Egyetlen bajom a valto, ami nem a legjobb, sem pontossagban, sem erzetre, a fulek meg messze vannak. De a v2-ben mar magneses a valto, szoval szerintem ott maximum a tavolsag lehet a problema, de talan majd lesz rola review valahol.
En lehet eladok amugy mindent es megveszem a podium module-os xbox hubos Porsche wheel-t aztan soha tobbet semmit.
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok. Gombokat át lehet kalibralni, sajat szemelyre szabva?
Értem ez alatt hogy a háromszög legyen az, ami a kormányon a swipe, stb.
Thrustmaster t300, ps5-höz kellene. Vagy valami matrica szett, hogy raragasszam, mi micsoda 😂 -
kozmy
őstag
-
-v-
addikt
-
FLx
addikt
Nekem a Clubsport QR adapteres verzio van, igy mar tuti nem eri meg ar/ertek-ben, de az a tekeros muanyag nekem no go.
Ha valaki nagyon szeretne megtapogatni, elviszem valahova ahol kapok egy ingyen kavet. 
De mondom, nem rossz ez csak akinek mar volt magasabb kategorias Fanatec kormanya, annak csalodas lehet.
-
GalaHU
addikt
-
GalaHU
addikt
-
AcCEsS
senior tag
Köszi az infókat, valszeg az alu QR adapterrel stabilabb lehet a rögzítés, persze az meg +100EUR. Még meggondolom a rendelést, de korrekt ár/érték ítéleted elég meggyőző volt. Szerintem engem nem fog zavarni a kisség műanyag feeling, ha az egyéb dolgok (gombok, kapcsolók stb.) rendben vannak.
Azért elég siralmas, hogy nem minden kormány alaptartozéka az alumínium QR adapter, hiszen - elvileg - mindenre kell.
-
sutatokisr
tag
-
Laby
őstag
Egyelőre még kitartok PC mellett, de amikor veszek hardvert úgy veszem, hogy kompatibilis legyen jövőben a PS-re. Most fogok venni PS-t (egyelőre megy majd párban a PC-vel, játékfüggő lesz), annyival nagyobb a játékosbázis minden játéknál (szimulátor még nem), és 3x annyiba kerül egy ilyen tudású PC amit még csak nem is tudnak úgy optimalizálni, mint egy konzolra. Szóval már egyre kevésbé számít hogy vérszimuáltorral játsszak, csak könnyed élvezetes nem pofánverően rossz fizikával rendelkező versenyzéssel is elvagyok a barátokkal. Ami van már PS-re is, és a jövőben gondolom egyre több jó tartalom lesz ott is.
#42212FLx
Nem próbáltam a CSL elite szintet, hacsak a BMW GT2 kormánya nincs messze tőle. Szóval nem tudom, hogy mennyire gagyi. Thrustmaster korszakomban volt Ferrari F1 add-on perecem, annál feltételezem jobb lehet, és az bántotta kifejezetten a szemem. Ha nem recseg-ropog, jó a fogása akkor szerintem jó lenne. Nem szoktam a kormányt annyira nézegetni, így ha értelmesebb műanyag az is teljesen jó lehet. Kesztyűben a gumi sem bántana, vagy rátekerek egy grip-et.Egyébként ha már ennyire sokaknak nem jött be, valaki nem akarja eladni esetleg?
Megspórolnék extra 12 ezer forintos szállítási költséget.
-
BusinessGuy
őstag
-
adrian360
őstag
Szimulátor esetén a pc ről konzolra váltás olyan minőség visszaesés, amit nem tudsz egy "de jobb a grafika" kijelentéssel kompenzálni.
Hasba lövöd magad hardveres szinten, mert míg pc olyan kombinációt kiegészítőt használsz USB keresztül amit akarsz, konzolon meg marad az amit a wheelbase kezel, ha éppen működik.
Szoftveresen semmi mod, semmi segédprogram, még maga játék is kevesebb beállítást enged. Ha valamilyen ligában akarsz játszani, az is 99%-ban PC-n megy. -
FLx
addikt
Szerintem jelenleg nem rossz ar/ertek-ben, mert 200 ejroert nincs semmi mas nyitott kormany Fanatecnel. Kicsit ilyen nincs mas valasztasod helyzet ez. De ettol meg meg kell jegyezni, hogy nem egy top minoseg, messze elmarad a Clubsport szintjetol fokent az anyaghasznalat miatt. Aki eleteben nem latott meg jobbat az nem fog sokat sirni emiatt, de itt azert sokan komolyabbat is forgattunk mar. Ettol fuggetlenul hasznalom en is ha ugy van, de nem mondom, hogy nem zavar ez a sok muanyag. Olyan pont CSL Elite szint, ahogy pl. a gyari CSL kormany is vagy a WRC. Engem azoktol is a hideg raz, masok pedig boldogok veluk.
Szoval en inkabb azt erzem, hogy inkabb adtam volna erte 300 ejrot, de csinaljak meg Clubsport szintre.
-
BusinessGuy
őstag
-
iceman007
aktív tag
-
iceman007
aktív tag
-
Laby
őstag
Ezzel most én is így vagyok. Úgy tettem fel a McLaren GT3 kérdést, hogy youtube-on mindenhol azt láttam, hogy ár/érték arányban milyen penge. Nem számítottam rá, hogy itt ennyire sokan lehúzzák.
Amit eléggé sajnálok, mert nagyon szívesen váltanék valami formula szerű csapott kormányra, de az F1-es kiadások egyrészt drágák, másrészt nem is tetszik az alakjuk. McLaren meg bejön, csak ezek szerint nem egy erős minőség?!BMW GT2 annak számít? Mert én ahhoz szoktam, és én azt is nagyon szeretem.
-
FLx
addikt
-
arty
veterán
Akkor az Árkádia előtti hétvégén lesz [link]
- rendesen összejöttek a programok még "zárás" előtt!Tavalyelőtt voltunk, mindkettőn, nem kérdés h idén is megyünk (kisfiammal). A kormányszekciód igazi unikumnak ígérkezik, kár h utálom a sört
(a kölök meg a kormányosdit
).Ugye idén nem kell gamepaddal nyomnom, van 3DO-hoz való tekergetnivalód is?
-
arty
veterán
-
asb88
tag
Kicsit meglep a V2-es McLaren kormánnyal szembeni kritika, mert amit eddig hallottam róla az volt, hogy ár/érték arányban rendben van és nem biztos, hogy érdemes elmenni a Formula V2,5 irányába.
Nekem a jövő évi tervemben a McLaren + a WRC-s kormány van, de most kicsit elbizonytalanodtam.
-
GalaHU
addikt
Szintén zenész, nekem is belevándorolt az ára a 286-osba...

Aztán évtizedekkel később az Apósom garázsában talátam egy komplett gépet floppyval, az megindította a vezérhangyát, és azóta a teljes Commodore-sor megvan, C16-tól a C128-ig, Amiga 500-tól az 1200-esig.
SX64 sajna nincs...
-
JulesTS
addikt
-
JulesTS
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
42300 - 42201
85238 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux haladóknak
- Facebook és Messenger
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte RX 7800xt 16gb ( 2 év ipon garis )
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB,Új,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Újszerű, garanciális Macbook Air M2 13" 8 GB / 256 GB - Hibátlan! 95% akksi!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nincs itt valakinek a fiók mélyén eladó ?

eszemmegáll

"If you order is not yet processed, you have the possibility to cancel the order and place a new order."
tome0001