- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mindent a StreamSharkról!
- Vajaskinyír újragondolva
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz WhiteWalker #1490 üzenetére
Nem Pest vagyunk, kisebb vonzáskörzet, nincs olyan sok éves hagyománya, akkora reklámja, stb. Nyilván kevesebb vidéki is jön árulni.
Még így is tudtam venni jó dolgokat mindkét alkalommal.
Erre számítok a következőn is. Kicsit több árus, és pár fogás.
Volt amit olcsóbban megtudtam venni, mint ahogy láttam hirdetésben. Volt amit nem.
De maga a szervező mondta, aki szintén árult, hogy a többi árusnak is tetszett az egész, a forgalom, szóval pozitív volt a fogadtatása abból a szemszögből is.A börzén esetleg találhatsz olyat, akivel tudsz jobban alkudni, ha többet veszel, vagy esetleg nem olyan tájékozottak az árakkal kapcsolatban, mint akik hirdetnek.
Vagy ha ugyanannyiba van, akkor a minőségéről megtudsz győződni, nincs szállítási költség, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Digitális Állampolgárság Program
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" HD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év gar
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, 27% áfás számla, 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest