Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Én örülök, mert a Semic idején nem kaptam Pókembert, a Kingpin kiadásokkor meg még nem vettem újra képregényeket, nem is tudtam, hogy így felpörgött itthon a dolog, a Hatchette-ről meg lemaradtam új korában. Visszamenőlegesen a Hatchette kiadáson gondolkodtam, hogy megrendelem, mert azt eredeti áron is be lehet szerezni ma is még, talán a kiadótól is.
-
reelc
veterán
válasz
WhiteWalker #1548 üzenetére
A kiadókét szoktam nézni, meg még pár helyet, ami publikus.
De csoportokat nem, nem regelek FB-re, így nem is írok.
-
reelc
veterán
A Kingpin kiadja 1 kötetben, HC-ban a Kraven utolsó vadászatát + A vadász lelkét.
Nagyalakú, HC és külön borítós, mint a Pókember Inferno.A Kraven is olyan sztori ami sokadjára jön ki... a Semic szétszabdalta, majd később a Kingpin egyben TPB és HC formátumokban, majd a fekete Hachetteben is kijött.
Remélem ez azt is jelenti, hogy elégedettek a Pókember Infernoval, és esetleg jön megint valami olyan, ami még nem volt kiadva.
-
reelc
veterán
Ha már így szóba került, belegondoltam, hogy a Kingpin eddig a Hihetetlen Pókemberből 62-őt, a PPP-ből szintén 62-őt hozott ki, ami 124. Csak a füzeteket számolva, a különszámokat és a köteteket nem.
A Semic a Hihetetlen Pókemberből 127-et adott ki, most az Ulti Pók nem játszik be.
Szóval még a nyáron be is éri a Kingpin a Semic Pókember füzetes kiadásainak a mennyiségét. -
reelc
veterán
válasz
WhiteWalker #1543 üzenetére
Én sem szeretem az ilyen szintű túlárazást.
Lehet előbb-utóbb ráfanyalodok a Facebookra én is. Nem szeretem.
Mármint nézek pl. kiadói oldalakat, de konkrétan nem használom az FB-t. -
WhiteWalker
nagyúr
Semmi jelenteni való nincs a posztodba
.
Nekem sincs rossz tapasztalatom velük , az eladó segítőkész , türelmes , abszolút semmi baj nincs vele. Nekem inkább a scalper tevékenység amit nehezen vesz be a gyomrom.
A mezei user nem adja 2-3x haszonkulccsal a termékeit. Konkrét példa a 3 füzetes maximum Carnage kiadás , aminek az első része nem kapható , nah most ezek , 8-10 ezer Ft körül vannak a kereskedőknél.
A FB csoportba beírtam , hogy ezt a kettőt keresem és 2200ft/db ár körül többen is rámírtak , hogy van eladó.De a CS.P. 127. száma 27 ezer Ft a Vaterán a scalpernél
Remélem rá is rohad. -
reelc
veterán
válasz
WhiteWalker #1541 üzenetére
Nekem nem volt rossz tapasztalatom velük. Négyszer rendeltem tőlük.
Ezért is mertem linkelni.Ha szerinted valóban tisztességtelen, akkor jelentsd moderátornál a hsz-emet, nyugodtan.
Rengeteg Nagy Marvelt tőlük vettem, sokkal olcsóbban jöttem ki, mint amikor másoktól vettem, ráadásul volt választék.
De már nem kapható Kingpines füzeteket is vettem tőlük, és kb. olyan áron voltak, mint bárhol máshol.
Van ami nagyon drága, pl. ami már nem kapható x éve, vagy limitált.
De az ilyen dolgok nem csak a "scalper kereskedőknél" van olyan áron, hanem olyanoknál is, aki eladja a sajátját - te is utánanéznél annak amit elakarsz adni, hogy mennyiért hirdetik, nem?
Nyilván van ritka kivétel, de azt nem lehet általánosnak venni. -
reelc
veterán
Óvatosnak kell lenni a régi Semices esetében is, mert sok történet a következő füzetben folytatódott.
Ebben segíthet az előzőleg linkelt kepregenydb is eligazodni, vagy kérdezz.Mos látom, van nekik.
A Nagy Marvel miatt akartam linkelni őket, hogy van náluk használt is, és ha nem túl kapós, akkor elég olcsó a bontatlanhoz képest, erre látom, van nekik most régi Semices is. -
reelc
veterán
A piros Hatchetteben is volt egy Pókember.
Szóval van ami megjelent újra ebben vagy a Nagy Marvelben, de rengeteg nem.
Itt kicsit bővebben írtam a Kingpines Pókemberekről.
Van Hihetetlen Pókember is, ebben az Amazing Spider-Man a fő iránya, ugyanúgy, mint a régi Semicesnek is, csak ezek évtizedekkel későbbi sztorik.
A Kingpintől direkt a webshpopjukat linkeltem, mert azokat tőlük lehet bekeríteni. Amit lehet még a kiadónál kapni, tőlük érdemes.
Itt böngészhetsz, miket adott ki a kiadó.
Ez meg a régi Semices széria. -
reelc
veterán
Nagy Marvel-Képregénygyűjtemény
1,5,38,49,63,64,88,98,107,108 ez majdnem mind Csodálatos Pókember. Ha nem írtam el siettemben. + a 94-es, az nem az a széria. itt mindenki összeáll vele vendégszereplésre, kvázi ez volt a második Pókember füzet sorozat.
Viszont ezek más-más korszakból vannak, 1960-70-80-90-2000-es évek, törvényszerűen más írókkal,. rajzolókkal.A régi Semiceshez ez a széria áll a legközelebb.
Konkrétan gyűjtésre a Peter Parker Pókember II-ket. Egy ponton elkezdték az amerikai Amazinget kihagyás nélkül.
A Peter Parker Pókember 54-ig ment, már jópár nincs a kiadónak.
A II-es számú amolyan reboot volt, még pár év és eléri a Semiceseket, bár már van benne olyan ami abban is volt második, klasszikus történetként. -
Edorn
senior tag
Gyereknek szeretnék venni régi Pókemberes képregényeket (A Csodálatos Pókember).
Rákerestem, de természetesen max pár példányt lehet beszerezni, első számot meg persze egyáltalán nem.
Viszont rábukkantam a "A Nagy Marvel Képregénygyűjtemény" kiadványokra. Csak nem találtam róluk valami sok infót.
Ha minél alapabb részekre lenne szükségem és ha lehet a "A Csodálatos Pókember" sorozatból, akkor mely részek ajánlottak?Mit ajánlanátok? Esetleg van jobb lehetőség is? (nem vagyok lottó nyertes, szóval a gyűjtőktől való fóliás első rész felvásárlása nem opció sajnos)
-
Anonymusxx
senior tag
Hamarosan jön...
https://moly.hu/konyvek/charles-burns-fekete-lyuk -
reelc
veterán
-31% Gyereknapi akció a Book24-en!
-
reelc
veterán
A Hachette oldalán most látom, az utolsó három (117-120) ezek lesznek:
Az Angyalok az X-Men ellen 1 (Avengers vs. X-Men #0–4, AVX versus #1–2)
Az Angyalok az X-Men ellen 2 (Avengers Vs. X-Men #5–8 and AVX Versus #3–4)
Az Angyalok az X-Men ellen 3 (Avengers Vs. X-Men #9–12 and AVX Versus #5–6)A Marvel Legnagyobb Hősei Képregénygyűjtemény 21-ig.
Meglesz harmadjára az Eljövendő múlt napjai. -
reelc
veterán
válasz
Dilikutya #1532 üzenetére
Elvileg májusban Fúzió 5, és a Spawn is folytatódik.
A Mega Marvel 10 egy több, mint 300 oldalas Vasember sztori lesz, a jövő hónapban jön. Ez lesz benne kompletten. A Polgárháború II. is várható idén.
A Fumax valamikor a második félévben hozza: 344 oldalas kötet, ami a teljes Ed Brubaker-féle Winter Soldier-runt tartalmazza.
-
reelc
veterán
"Ha minden igaz a Nagy Marvel-képregénygyűjtemény előfizetői ma megkapták az értesítést, hogy a 120. számmal véget fog érni a sorozat..."
A Bubibolt írta, ők meg belehúznak a kiadásba.
Gondolom a megnőtt nyomdai költségek, papír hiány, energiaárak, üzemanyag árak, ill. $ és EUR... és gyenge Forint a kiváltó okok.
-
Dilikutya
félisten
válasz
WhiteWalker #1529 üzenetére
"Az új kötetünk kiegészíti, részletesebben bemutatja a Végtelen Háború történéseit, amit a fő történet csak érintőlegesen mutatott be. Több fókusz kerül az alakmások támadására, ahogy át akarják venni a szuperhősök helyét, külön fejezetet kap Thanos, ahogy a saját alakmásával küzd, ahogy újra találkozik Halál Úrnővel, vagy éppen Gamora, ahogy Galactus felhasználja a saját céljaira. De az F4-torony robbanását is belülről élvezhetjük."
Kingpinnél még kapható mindkettő, sőt a Végtelen hadjárat is. A Végtelen hatalom már nem rendelhető. -
Dilikutya
félisten
válasz
WhiteWalker #1527 üzenetére
Végtelen Háború
Végtelen Háború: WarlockNem két kiadás, hanem két teljesen különböző képregény. Kiegészíti a fő sztorit (eredetiben párhuzamosan jelentek meg). Időrendben nem tudom, hol van, itt vannak a polcon már, de még nem volt időm rá.
-
Dilikutya
félisten
válasz
WhiteWalker #1525 üzenetére
Minden.
-
reelc
veterán
A Fumaxnál már fent van a májusi-júniusi megjelenéseinek előrendelési lehetősége.
-
reelc
veterán
Book24-en 1 napig -31%.
-
reelc
veterán
válasz
WhiteWalker #1521 üzenetére
Én is rendesen megszenvedtem a Kingpines Hihetetlen és PPP Pókemberekkel.
Most néztem vissza e-maileket, 2017-ben kezdtem újra a képregény gyűjtést (néha sok-sok évig nem tettem, amúgy nagy kihagyásokkal az 1980-as évek végétől gyűjtöm), akkor 2015-től kellett bepótolnom, és már akkor nem volt meg mind.
Az első debreceni börzén, 2 éve 2500-3500 között lett meg az utolsó 2 hiányzó Hihetetlen Pókember, és 2 PPP. Most látom, olyan 4000-5000-ért mennek jelenleg (persze ha megveszi valaki.) .
Az utolsó hiányzó Pókemberre idén februárban sikerült szert tennem. A PPP27-et 6000-ért vettem meg, miután a kiadó azt mondta nem fogják újranyomni.
Nagyon nem szívesen adtam ki ennyit egy füzetért, de ez volt az utolsó ami hiányzott, mióta újrakezdtem a gyűjtést.A helyedben megvenném a Kingpintől ami érdekel - akár a Max. Carnage 3-ik részét is - mert ha valami elfogyik náluk, azoknak megugrik hamar a használt ára.
Vagy bármely kiadótól.
Ami nagyon érdekel, és belefér anyagilag. -
WhiteWalker
nagyúr
Múltkor , Facebookon bukkant fel egy hirdetőnél az első és második része , asszem 1500ft volt darabja. Írtam neki , de addigra már mások is lecsaptak rá.
Úgy hogy marad ez az üzlet , ha mindenáron kellene a jövőben , már ha van nekik ennyiért .
De múltkor pont bent voltam náluk és ott láttam 10 ezerért. Gondolom az pont hibátlan , gyűjtöi lehetett , mert kartonlap volt mögötte és fóliába csomagolva tárolta. -
reelc
veterán
válasz
WhiteWalker #1519 üzenetére
Ez egy 10-es? Nem semmi.
Itt fele annyi.
A harmadik úgy látom még van a Kingpinnek.
Ha nem lesz újrakiadás valamikor, akkor nagy szerencse és akár évek várakozása kell, hogy 5e körül legyen később.
Márpedig Hihetetlen Pókember különszámot nem rémlik, hogy újranyomtak volna.A börzén 3 helyen is volt rengeteg Semices Pók. Árat nem néztem, de gondolom hasonlóak voltak egymáshoz.
Én is egy ilyen embert ismerek.
-
WhiteWalker
nagyúr
A börzéket már hanyagolom , olyan árakat kérnek egy egy füzetért , hogy inkább r@hadjon rájuk. Ott is szinte csak a scalperek árulnak... (Leszámítva a kiadókat) Legalábbis a fővárosban.
Ezt például 10 ezerért árulják. Nem vagyok fillérb@szó , meg értem én hogy ritka és nem kapni , de azért van egy határ ....
Egy vidéki ( talán debreceni , vagy a körüli ) fickót találtam aki emberi áron árult , vettem is vagy 10 füzetet tőle , még engedett egy ezrest is. Nahhh talán ő volt az egyetlen és kivétel az ott lévők közül aki börzéhoz méltón árult.
-
reelc
veterán
válasz
WhiteWalker #1517 üzenetére
Anno igaz más volt a pénz értéke is, a keresetek is... de összesen ennyi szuperhősös képregény volt.
Nyomon követhető volt anyagilag is, az a mondjuk 4-5, ami egyszerre futott.
(Pókember, Marvel Extra, X-Men, Batman pl.)
Aki meg akkor nem győzte, a 2000-es évek végefelé a pesti képregény börzéken a kiadótól is megvehette igen jó áron. Amíg megvolt.
Anno én is így csináltam a 90 fölötti Pókemberekkel meg még párféle képregénnyel. Pestre fel vonattal, aztán egy táskányi Semicessel jöttem haza. Ezt vagy 3 alkalommal megcsináltam. Igaz az olyan időszak volt, hogy ezen felül nem vettem aktívan képregényt, csak a börzén, mert nem volt, vagy nem volt a látóteremben, kivéve újságosnál az Ulti Pók, meg a Star Wars és kész.Nehéz beszerezni utólag akár 5-6 éves Kingpines, vagy 2 éves Bubiboltost is, a kisebb példányszámok miatt.
Szóval nem csak az idő, hanem a kis példányszám is tényező.A Börzén örültem, amikor 3000/db-ért(!) sikerült a kiadónál mér nem létező Marvel+-t vennem. Régóta néztem a neten, korrekt ár volt, de nem szívesen adtam ki érte ennyit. De ha akarom a hiányzókat... nehéz utólag.
Ahogy mondtam az eredetiben is megvolt az árukapcsolás bizonyos sztorikban.
-
WhiteWalker
nagyúr
Jó , ezt megértem , hogy így nem ment sokáig egy sztori , ez rendben van. De azért ez , hogy vedd meg a másikat is , mert amúgy nem vennéd , csak hogy meglegyen a sztori folytatása , azért ez durva árukapcsolás.
Akkoriban persze , erre nem így gondoltak , max a kiadók. Most így utólag azért nem egyszerű ezeket beszerezni , kivéve azokat amiket említettél ( Kraven, F4 , stb ) és megjelentek egy nagy kötetben.
Persze 20-30 évvel ezelőtt miért is gondoltak volna az utólagos beszerzésre évtizedekkel később. -
reelc
veterán
válasz
WhiteWalker #1514 üzenetére
Megvolt az értelme.
Így nem ment annyira sokáig a sztori.
Ha pl. a Marvel Extrában ment volna a Titkos Háború, akkor a 12 rész 2 évig futott volna a 2 havi megjelenés miatt.
Meg persze a kiadónak is jó volt, mert az is vette a másik újságot aki addig nem.Amúgy eredetiben bevett szokás volt. Pl. havi 4 Pókember újságban mindegyikben ment pl. egy 10 részes sztori. Ugye attól, hogy veszed mondjuk a fő címet, nem biztos, hogy veszed a többit is. De így azokat legalább meg kellett venned. Cserébe nem 10 hónapig ment az a sztori.
De azóta eltelt sok idő.
A Kraven kijött 1 kötetben a Kingpintől és a Hachettetől is.
A Titkos Háború 2 kötetben a Hachettetől.
A Fantasztikus Négyes az X-Men ellen a Bubibolttól.
A Főnix halála a Hachettetől. Meg a Képkockától.
A Kitty Pryde és Rozsomák a Bubibolttól.
A Köpeny és Kard a Bubibolttól. A Semices nem volt végig adva, és nagyon szét volt törve.Elvileg idén valamikor még jön a piros Hachettebe A Megtorló: A vér szaga. Ez meg a Pókemberben futott. Volt egyszer egy infó, hogy a Bubibolt ki akarta adni valamikor, de letett róla, mert a Hachette kiadja.
Beszerzési gond a Bubiboltosokkal van, kivéve A Fantasztikus Négyes az X-Men ellent, mert még van a kiadónak, a többi már nincs, a Kitty Pryde ára az egekben van.
Illetve a Kingpines Kraven az ami elfogyott.Most így ennyi jutott az eszembe.
Szerintem csapj le ezekre a gyűjteményesekre.
Szépek, nem drágák, egyben vannak.
Ráadásul nincsenek oldalak sem kiszerkesztve belőle, mint anno a Semicesekből terjedelmi okok miatt. -
reelc
veterán
Book24-en 2 napig -30%.
-
WhiteWalker
nagyúr
Ezektől a crossoverektől agyvérzést kapok ...
Egy sztori másnál más füzetben szerepel.
Pl: Kraven sztori : Pókember ---> Marvel extra ----> X-menVagy a Titkos háború , vagy Superman és a Pókember évszázad csatája sztori ....
-
reelc
veterán
Vidéki börzék – 2022. tavaszi szezon
A debreceni holnap lesz. -
reelc
veterán
4 napos Book24 akció.
-
Golden9
veterán
Fantastic Tales Manga Comic Bundle - Ingyen képregény.
Alpha Minus
Himiko
Otsbell and the Elephant
10% Manga Comic Collection Voucher -
reelc
veterán
A Bubibolt FB oldalán új poszt van: Előrendelhető az F4 és a Howard a kacsa!
-
reelc
veterán
A Book24-en a mai napon 32% engedmény a készleten lévő nyomtatott könyvekre.
-
reelc
veterán
válasz
WhiteWalker #1505 üzenetére
Annyiért nem rossz annak, aki vadássza.
Gondolom te is boldog lennél, ha max. 1000Ft lenne darabja annak ami kell. Persze jó állapotban.Talán úgy 10 éve akarta egy munkatárs 60e-ért megvenni az 1989-es Semices teljes Pókember sort tőlem. Nem adtam, később bekerítette másoktól.
-
Dilikutya
félisten
válasz
sherlock82 #1506 üzenetére
Vannak esetek, amikor egy nyomdai hiba valóban dob az értéken. De ez szerintem sem az az eset.
Mondjuk a gyüjtők máshogy gondolkodnak, én azért veszek valamit, hogy használjam, olvassam. Nem is vadászok drága pénzért régi füzetekre, megvan máshogy, ami anno nem lett meg papíron, de utólag nem adnék érte többet, mint amennyibe ma egy hasonló kiadvány kerül.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Dilikutya #1504 üzenetére
Azt a pókembert én is láttam, szerintem a mai napig kapható de nem vettem belőle.
Most tervezek pár régi garfield magazint begyűjteni inkább.Egy cimborámnak van egy pókember képregénye a 90 es évek elejéről a nyomdai hibás, duplán van nyomva.
Elmondása szerint ez egy ritkaság és nagyon sokat érhet ez miatt.
Én ebben mondjuk nem vagyok annyira biztos. -
WhiteWalker
nagyúr
Ha jól láttam 90 ezer Ft a teljes sorozat.
Persze szubjektív dolog , hogy kinek mi tetszik , nekem nem jön be ez a formavilág. Túl "gyerekes" vagy hogy mondjam , ezzel a megnyujtott figurákkal ...
Meghagyom másnak. Igy is csípős lesz beszerezni a maradék ~ 35db Pókembert.
-
Dilikutya
félisten
válasz
sherlock82 #1503 üzenetére
Igen, mert az Interprint 70-es évekbeli sztorikkal kezdte a Pókembert. A Batman frissebb volt, a Gyilkos tréfa és a Halál a családban is 80-as évek végi, de rajzstílusban nincs nagy eltérés. Mondjuk nem volt nehéz normális rajzú képregényt kiadni, mivel ezek a mangás stílusúak, meg modern cuccok csak ezután jelentek meg. Láttam már olyat is, ami olyan volt mintha élő szereplős lenne, Kingpinnél jött is ki tavaly ilyen. És hiába lehet a sztori jó, egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy beleolvassak.
-
reelc
veterán
válasz
WhiteWalker #1498 üzenetére
Amúgy ez az Ulti Pók nálam eleinte a pótlék szerepét töltötte be.
Miután börzéken bekerítettem az utolsó akárhány számát a Csodálatos Pókembernek (amit te is vennél), azt láttam, hogy nincs szuperhősös füzet Mo-on. Sok év után visszatértem a hobbihoz, és vége is lett.Aztán elkezdték az Ulti Pókot (amit linkeltél), és nem vettem. Nem a rajzok miatt, hanem mert nem tudtam róla, hogy van. Aztán bepótoltam amiről lemaradtam (nem volt sok), és vettem végig. Megvolt bennem az érzés, hogy kár, hogy ez a másfajta van kiadva, de ez vagy semmi.
Ez volt a szuperhősös képregény füzet évekig, és kész. Meg volt a Star Wars. Mindkettő ótvar minőségben.
Néha 1-1 kötet egyéb kiadóktól.
Ha már vettem, olvastam is, tudatosult bennem, hogy ne a "régi" Pókembert várjam, ez másvalaki. Nem bántam meg, hogy vettem, akkor szórakoztatott. Érdekelt.
Amúgy valószínűleg azért olyanok a rajzok, mert az Ulti Pók újságot azért hozták létre, hogy bevonzza a képregények olvasásába, vásárlásába a fiatalokat. Sikerült.
Itthon is futott 9 évig.Közben először lett a Semicnek konkurenciája. A Panini. 4 képregénnyel, köztük a 616-os Pókemberrel. Örültem neki, vettem, a többit is. Aztán vége lett, megint a Semic maradt. Aztán csőd, majd a Kingpin vágott a füzetekbe.
Tizenvalahány év tömören. -
reelc
veterán
válasz
Dilikutya #1500 üzenetére
Megértem, valakinek ez jön be, valakinek az.
Ha jó a sztori, elviselem a rajzot is, mégha nem is nagyon tetszik, kevés kivétel van ez alól.
Nekem a legerősebb kötődésem a "gyerekkoriakhoz" van, a régi német taschenbookok rajzaihoz, meg a Semic kiadásokhoz, szóval az (amerikai) 1970-1980-as évekbeli megjelenésekhez.
Tavaly sikerült bekerítenem a Képkockás X-Meneket, és sajnálom, hogy nem folytatódnak.
A Bubibolt F4-én is rajta tartom a szemem, ha jön.
A PPP-ket is szeretem. A különszámaikat is.
Szóval volt/van valamennyi ellátás abból a korszakból.Az NMK-t szedem összefelé teljesen, mert úgy vagyok vele, hogy érdekelnek, megismerek jobban olyan figurákat, amiket eddig nem (nagyon), ill. jó kis sztorikat.
A DC/Batman sorba nem volt pénzem belevágni, örülök, ha az NMK-val feltudok zárkózni.
De alapvetően mindig a Marvel érdekelt, a DC-ből kis túlzással szinte csak Batman.Amúgy a korai Pókemberből Steve Ditko alkotásai nem igazán jönnek be. Tudom, hogy övé az elsőség, meg minden, de nekem az öreg Romitával kezdődött a Pókembernél a jó rajz.
Mégis örülnék neki, ha egyszer kiadnák a Ditkos korszakot is, mert rengeteg karakter első megjelenése volt akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest