- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzsito
csendes tag
A felsoroltakon kívül én nem találtam más forrásokat, pedig kerestem eleget.
Megnéztem neked, de jelenleg Pollinon "odroid" keresőszóra nem is dob ki HC2-t, csak HC1-et. Készlethiány?Szerintem csoportosítva így néznek ki a lehetőségek:
-EU forrás, vám és áfa nélkül, odroid.co.uk, pollin, stb. kicsit drágábban, változó elérhetőséggel (mint látszik pl. pollinon vagy nincs készleten, vagy épp nem szállít ide, stb.). Van talán szlovák, lengyel viszonteladó is, de egyiket sem kattogtattam végig google fordítóval, hogy mennyi az annyi a végén.
-Harmadik országbeli forrás - USA vagy Dél-Korea, ebay-en jellemzően 2 amerikai store hirdeti ezeket, koreából Hardkernel - ezekben az esetekben 27% ÁFA-t kell fizetni, és vámügyintézés költséget (Magyar Posta 3.000Ft, DHL 6.000Ft) azonban VÁM-ot nem kell fizetni mert 150EUR alatt vagyunk.
Kár, hogy magyar viszonteladó még mindig nincs, bár jobban belegondolva, lehet hogy inkább szerencse.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Bivaly Gamer - MSI Z890 CARBON WIFI + Intel Ultra 9 285K + Patriot Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 14400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 12400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP 65W töltő eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest