Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
"""ha lehetek őszinte, akkor jobban preferálnék olyan megoldást, aminek esetleg nem kell km-es sorokat gépelnem a parancssorban, hanem akár valami minimalista grafikus felületen is megoldható."""
nem tudom, ez mennyire fontos, de ha ennyire irtozol a parancssortol, hogy meg le is irod, akkor egyik kartyapc se javasolt neked. komolyan. Szerezz valami modern mini-itx-es x86-os alaplapot, es rakj ra windowst.
-
tvamos
nagyúr
Szerintem hallgass ra, mert tudja, mit beszel. (Ir.) Ha jol emlekszem olimex-es A20 alapu panelt javasolt. Ha nagyon fontos, hogy olcso legyen, az jomvalasztas lehet.
Jo alternativa lehet a TI-os Hawkboard, szerintem jobb a tamogatasa, de dragabb, es sokkal gyengebb a proci, szeriintem nezd meg azt is. Nekem is van egy, nemsokara ki akarom azt is probalni.
Nem elvetendo meggondolni, egy intel atomos integralt alaplap beszerzeset. Ha kesobb raid-et akarsz... na erted, mire gondolok! Az az 5-10 ezer sporolas a vason, nem biztos, hogy megeri neked.
A RasPi oktatasi celokra valo, nem egy stabil rendszer. En azon tanulgatom most az arm gnu/linux alapjait, arra jo, de amugy...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 8GB - i5 12400F/14400F - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- Ryzen 7 5800X / 2x 500GB SSD / 32GB DDR4 3000MHz / RX 9060 XT + Előretelepített Eredeti Win11 PRO
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új akksi! DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 1év garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő