- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
smallmer #546 üzenetére
"""teamviewert telepítenék rá, hogy néha azért tudjak mást is csinálni a torrenten kívül rajta egyébként meg menne rajta egy transmission és egy böngésző."""
ezt nem teljesen ertem, bar lehet van ra magyarazat. egy szamitogepre raknal egy tavoliasztal klienst azert, hogy a masik szamitogepen a tavoliasztal szerveren at tud iranyitani a transmissiont es a bongeszot? miert, ha az elso szamitogepre is tudsz rakni transmission-iranyitot es bongeszot?
ha pedig spec weboldalt kell hatterben allandoan piszkalni, arra azert lehet irni/talalni parancssori programot.
-
suste
veterán
válasz
smallmer #546 üzenetére
most csinálom magamnak az openwrt-t rá
ha már úgyis ismered, akkor egy próbát megér majd, főleg hogy elég lesz neki a legrégebbi SD kártyád
én is egy régi 2GB-osra teszem fel, így az android és az openwrt között majd gyorsan tudok váltani(#545) moli.hu
pont az a baj, hogy nincsen hova dugni
ha lenne bemenet, akkor rég megoldottam volna
de mintha valahol láttam volna valamiféle mikrofon dolgot az alaplapon...? -
-
azbest
félisten
válasz
smallmer #546 üzenetére
teamviewer tudtommal nincs arm linuxra. Ha androidosat akarnál arra elvileg van.
A lemezkép akkora mint a fájl. Ha 4GB-os, akkor annyi. Ha pár megával nagyobb a kép mint a kártya, akkor nem tudja kiírni. De ezt jelzi is a program (ha a win-eset használod), hogy mennyi a különbség. Használj 8-ast, arra biztosan felfér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest