- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbitalion
tag
Abból következtettem, hogy offba volt rakva a válasz. Kényelmetlenül érzem magam, nem szeretek zavarogni, új vagyok itt, bár régen regisztráltam, nem itt fórumoztam, máshol, ismerem a helyzetet fordítva is, ahol talán én vagyok abban a helyzetben, hogy rászólhatok másokra, tehát ismerős a helyzet, ezért nem szívesen veszekednék e miatt, inkább elmegyek, ha tényleg nem ide való ez a sok kérdés, ami most felmerülhet egy új készülékkel kapcsolatosan. Próbálgatom az oprendszereket, imerkedek, mielőtt mélyebbre ásnék. Az biztos, hogy Rasbian, vagy Bananian alatt fogok dolgozni, mert az Andorid mindent lefed, csak "játszani" jó, használhatatlan alacsonyabbszintű dolgokra (meg úgy tűnik sok másra is). A Lubuntu is jó lenne, de baromi lassú. Szóval rengeteg a kérdés és a megoldandó, ezért nagyon nehéz kiválogatni, mi illik ide és elég flusztráró, hogy a kérdések helyett azzal kell foglalkoznom, hogy off-e vagy sem. Ami miatt rámszóltál, az jogos volt, sok volt az ömlengésből...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Vicces videók
- Apple iPhone 17 - alap
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- További aktív témák...
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- New Zen AMD GAMER - 5900X : 9060XT 16GB : 32 GB DDR5 : 2TB : Új 3év garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest