- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Ciccuka #1199 üzenetére
linuxon nem fagyott, mert ott működött a dinamikus órajel szabályozás. Ha pedig meg volt hajtva és kezdett melege lenni, akkor visszavette a sebességet. Az androidos rendszerek alá tett kernel ezt nem kezelte és induláskor lefagyott.
Hirtelen képről kerestem elő 1.2-es az opi pc
Kevés. Volt, hogy rátettem, kicsit tovább jutott az android mielőtt összeomlott.
Pi zero 8 font, szóval kb 3500 forint alatt van postázással. Persze ha több mindent rá szeretnél dugdosni akkor már nem feltételen érdemes. Ha csak lan kell, akkor 2000 forint alatt nekem ez az adapter bevált [link]. Ez akörül van, mint az opi pc. Persze más képességekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest