Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Major Lion
senior tag
Trófeákkal hogy álltok? Úgy látom a legnehezebb trófea a lvl50 megszerzése lesz, nincs most valami trükk XP szerzésre? Online versenyekért nagyon keveset ad, ovál pályán meg nem akarok egész nap körözni
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
-
Major Lion
senior tag
válasz #42308056 #9320 üzenetére
jaja, de ugye ez elvileg egy online játék elsősorban, na most ha jól emlékszem 700xp körül jár ha első vagy mondjuk egy daily versenyen, de ugye nem tudsz mindig első lenni, szóval kapsz pár száz XP-t, amivel évek múlva leszel lvl50, nem normális. Na mindegy, lenyomom háromszázszor a Blue Bay Speedway-t aztán meg lesz a platina
-
Major Lion
senior tag
válasz ProEvoFan #9322 üzenetére
Ez még egy fokkal azért jobb szerintem, igaz ahogy látom ez is frusztráló és kell hozzá szerencse is, de legalább arra épül, hogy milyen ügyes a játékos. A grindelős trófeák meg arra épülnek, hogy mennyi időd van játszani, ami totál agyrém. Nem ezzel kéne a játék mellett tartani az embert.
-
Major Lion
senior tag
válasz Lacko66 #9324 üzenetére
Azokat utáltam én is a legjobban, de legalább a régi szopatós jogsis versenyeket idézte, ugyanis ami a GT Sposrtban van jelenleg az kb a vicc kategória, zéró kihívás. Elsőre lehet őket hozni, de max három négy próbálkozás.
-
Major Lion
senior tag
Biztos ez is yamaucsi kattanása, mert tényleg semmi értelme, szar a fizika, szarok a rally autók. Ez rá vall.
Legnagyobb ? számomra egyébként az, hogy miért nincs LEADERBOARD. Érthetetlen, hogy egy ilyen játékban nem tudom megnézni a társaim idejét a pályákon.
-
Major Lion
senior tag
válasz ProEvoFan #9334 üzenetére
Szerintem nem ugyanarra gondolunk. Én nem a jogsis leaderboard-ról beszélek, hanem Time Trial. DriveClub-ban tudtunk bajnokságot inditani haverokkal, itt ezt nem tudod megtenni ami nonszensz. Online a játék és mégis azt érzem egyedül vagyok.... ha érted mire gondolok. Azon kivul hogy a haverok matricáit fotoit megnézhetem, a legfontosabbat nem: hogy milyen gyorsak
-
Major Lion
senior tag
válasz callmeakos #9340 üzenetére
NA ez az amitől még kivagyok.. miért gondolják, hogy csak azért mert valamelyik országba regisztráltam a PSN fiókom, én azt az országot is akarom képviselni
Gondolom te is ott élsz, vagy csak vásárolsz, mindegy is, de lehet te is váltanál, de ugye nem lehet, mert.... na erre még egy normális választ nem találtam sehol.
Ilyenkor irigylem az xbox-osokat és nem értem hogy a japánok miért vannak ennyire lemaradva user experinece-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Major Lion
senior tag
válasz Oppenheimer #9346 üzenetére
Azért történt már olyan szerintem a történelem folyamán, hogy valaki mondjuk egy másik országba költözött
Csak úgy mondom, hogy nálam pl konkrétan ez történt, és ha felmész az xbox live oldalára, akkor a FAQ-ban úgy fogod megtalálni az ország változtatás lehetőségét, hogy "Mi történik ha valaki egy másik országba költözik?" Válasz: katt ide és változtasd meg.
Most egy másik ország store-jához vagyok kötve. Nem mindenkinek azért van angol profilja mert olcsóbban akar vásárolni. Lehet csak ott él. De lehet 3 év múlva már máshol fog.Egyébként nem hiszem, hogy ez olyan huszad rangú kérdés lenne, mert tele van vele minden fórum: miért nincs ország váltás és miért nincs nickname váltásra lehetőség. Kettő rendkívül egyszerű dolog.
-
Major Lion
senior tag
válasz Oppenheimer #9348 üzenetére
Lehet ez is megoldás, de én pl nem akarom elveszteni a trófeáimat és nem akarok állandóan ide oda lépkedni, ha kell egy játék a másik fiókomról stb.
-
Major Lion
senior tag
válasz Oppenheimer #9352 üzenetére
Neked erről van egy statisztikád, vagy honnan tudod, hogy ez egy elenyésző méretű csoport? Az Xbox csoport mérete még kisebb mint a PS, ott még is van ez a fetaure. Nekik hogy volt rá idejük?
-
Major Lion
senior tag
válasz gabigyerek #9354 üzenetére
Én még nem próbáltam, de most hogy így mondod megnézem majd, viszont nem tudom elképzelni, hogy olyan pontos lenne mint az ujjam a gombán
-
Major Lion
senior tag
Valaki el tudná magyarázni mikor jár büntetés a Daily Race-n a Red Bull Ring-en? Csávó előttem kimegy a piros területre, én a rázó köveken maradok, fél másodperc bünti. Következő körben kimegyek vele én is, semmit nem kapok, utána megint próbálok pályán maradni, rázón a jobb kereket, bal már a piroson, 1mp bünti. Nem vágom mikor és mennyire lehet kimenni. Ugyanez a szopás a cél egyenesre fordító kanyarban. Hol kapok büntit, hol nem.
-
Major Lion
senior tag
válasz Carlos Padre #9361 üzenetére
Hogy érted? Ha kimegyek a pályáról az oké?
-
Major Lion
senior tag
válasz Carlos Padre #9365 üzenetére
Kipróbáltam, teljesen kiszámithatatlan... kisodródtam és büntit kaptam... ami a legjobb hogy ez a pálya van most FIA versenyen is
[ Szerkesztve ]
-
Major Lion
senior tag
válasz Carlos Padre #9378 üzenetére
Ezért nem játszom soha ezeken a pályákon, semmilyen Tokyo vagy ovál pálya nem érdekel.
-
Major Lion
senior tag
Magasabb DR illetve SR szinten több experience pont jár a versenyekért?
-
Major Lion
senior tag
válasz luigi106 #9386 üzenetére
Szerintem nem fog elindulni. Töröld a lemezest, aztán húzd le a digitálist. Egyébként a játék a profilodhoz kapcsolja a szintedet, meg az autóidat, mindent, szóval bárhol letölthetnéd a játékot, ha bejelentkezel a ps fiókoddal ott lesznek az autóid
-
Major Lion
senior tag
-
Major Lion
senior tag
Legközelebb ha lehet akkor SPOILER-be az eredményeket
-
Major Lion
senior tag
csak azt sajnálom hogy nem hosszabbak a versenyek... legalább a Gr 3 lehetne vagy 20 kör
-
Major Lion
senior tag
válasz Major Lion #9409 üzenetére
oh, most látom az utolso verseny már hosszú
-
Major Lion
senior tag
Nurburgring Tourist Layout time trial-on miért nem a hosszú egyenes elején ér véget az időmérés? Miért kell kimennem a parkolóba, aztán visszajönni a bóják közé és a rajtnál nullázni?
-
Major Lion
senior tag
LVL 40 Trophy! juhéé, márcsak 250-szer kell elindulnom a Blue Moon Bay-en..
-
Major Lion
senior tag
válasz Oppenheimer #9422 üzenetére
Dehogy is, idáig önerőből jutottam el egyébként, Blue Moon-on csak néhány alkalommal indultam eddig, csak végeztem egy sacc per kábé számolást, hogy mi lenne ha, de már látom, hogy nem fogom szeretni, és rohadtul bosszant, hogy jamaucsi úgy gondolta, jobban kell jutalmazni a grind-et mint azt amiért a játékot létrehozta, megálmodta....
-
Major Lion
senior tag
válasz John_Deere #9423 üzenetére
LVL 39 környékén jöttem rá, hogy az 50-es szint nagy szopás lesz, addig csak játszottam, többnyire online, persze a single tartalmat kimaxoltam, mert a Circuit Experience jó volt, a jogsik is. Ezek mellett csak online versenyeztem a Daily-ken, de innen eljutni 50es szintre online versenyekkel nem lehet... 254 órám van a játékban, ebből 160 óra a verseny.
Nem is az a baj, hogy sok XP kell, hanem az hogy nem adnak rá lehetőséget hogy ezt összeszed normálisan. El van torzulva a rendszer, az ugyanis nem normális szerintem, hogy az AI elleni versenyt jobban jutalmazza a játék mint az emberek ellenit.[ Szerkesztve ]
-
Major Lion
senior tag
válasz John_Deere #9426 üzenetére
A szint rendszert azt a Sony találja ki a játékokhoz? Eddig azt hittem a játék készítőinek is van köze hozzá.
Értem én hogy mi a szint rendszer, csak azt nem értem, miért nem azt jutalmazza a játék amire a játék épül: az ONLINE sportot! Experience point, szerintem elég beszédes neve van. Jelenleg több jár azért ha a sík hülye gép ellen játszol... Szerinted ez rendben van?
Az hogy kinek mi a cél, az megint egy másik téma. Neked a trophy nem fontos, másnak meg igen. Általában leszarom a trophykat, de mivel ez egy olyan játék amivel rohadt sokat játszom, úgy gondoltam, lehet realitása annak hogy begyűjtöm mindet, csak azzal nem számoltam, hogy ez azon fog múlni hány száz órát vagyok hajlandó a játékba tolni és nem azon, hogy mennyire vagyok ügyes
-
Major Lion
senior tag
válasz John_Deere #9429 üzenetére
Előző kommentemben a trophy rendszerre gondoltam első mondatban. Tehát akkor a trophy-ka full a Sony találja ki és a játék készítőinek semmi köze hozzá...
A lvl jelzésnek akkor semmi értelme, hiszen számomra a DR többet elárul egy játékosrol mint a szintje...
[ Szerkesztve ]
-
Major Lion
senior tag
válasz John_Deere #9432 üzenetére
Én meg pont azt nem tudom, elképzelni, hogy a Sonynál egy külön csapat azzal foglalkozik, hogy trophykat adjanak a játékokhoz. Gondolj bele, kivüllről belülről ismerniük kell a játékot, hiszen vannak játékok amikben kurva nehéz trophyk vannak, rejtet tárgyak stb, szerintem a fejlesztőknek könnyebb dolga van, hiszen ők ismerik a saját terméküket, könnyebben találnak ki trófeákat.
-
Major Lion
senior tag
válasz John_Deere #9437 üzenetére
Az már a Polyphony "hülyesége". Arra jó hogy legalább tudom követni hány órát játszottam, hány versenyt nyertem stb.
-
Major Lion
senior tag
válasz #42308056 #9444 üzenetére
Jaja, a szokásos hülyeség, pedig reméltem, hogy ebben a részben végre megszabadulunk ettől, de nem... őszintén szólva már kezdem unni az update-eket, ne autót adjanak a játékhoz még többet, hanem érdemben fejlesszék inkább. Van hova.
-
Major Lion
senior tag
Rég volt már ilyen szar Daily Races válogatás...
-
Major Lion
senior tag
válasz rian880208 #9476 üzenetére
Driveclub után azért kicsit más lesz, de simán vedd meg, az online versenyek nagyon jók, a single része szerintem rossz, illetve nem teljes, a jogsik meg a challenge-k egész jól megtanítanak vezetni, és élvezetesek is, csak éppen nem kihívás egyik sem igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Playstation/Xbox konzolok
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest