Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Mennyi?
aktív tag
Hááát ez van!

Bár én is a 160-asokat javasolnám inkább továbbra is, mint fentebb a többiek, de Te tudod! /És abból már 6 is elég lenne!
/ Bár ha 3 vinyókerettel számolsz az is csak 9 helyet foglal el a 11-ből!
pont elég marad egy kismeghajtónak, dvd-írónak és esetleg az előlapi ''usb és tsai'' csatlakozóknak!
Egy ilyen vinyókeret jár a házhoz a többit pluszba meg kell vételezni! De ventit csak erre tudsz tenni! És végülis Sunrisenak is igaza van: a vinyókat itt kicsit körülményesebb ki-be pakolgatni. Bár nálam az nem nagyon szokás, nem tudom ''fájl-szerverbe'' mekkora igény van erre!? -
Mennyi?
aktív tag
Egy ún. HDD-Bracketbe kerülnek. Ez egy vinyóház. Ennek az elején van a 12cm-es venti és ezt rögzíted (gumibakok) a házban a ''nagy'' helyre. Alapból 3 vinya fér bele (vagy négy asszem'
).
Olvasd át a topikját, amit a #101 hsz-ben adtam linket! Ott egy csomó hasznos dolog van!
Jah és kondizz, mert kib@.. nehéz!
-
Mennyi?
aktív tag
Csak Neked: Bővebben: link

-
Mennyi?
aktív tag
Árulták itt nemrég 35-ért.
Mod.: A topikja: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Mennyi?
aktív tag
Háááát én is csak ennyit tudok. Gyakorlatban nem próbáltam egyelőre a 420-as chieftec elviszi mind a négy vinyót és a többit is... Fogalmam sem volt, hogy mire jó ez, bár valami ilyesmire tippeltem(csak hihetetlennek tűnt), de a napokban megerősitett egy hivatalos forrás is!

A Stackert meg nem véletlenül nevezik szerverháznak is!
Szellősen, három vinyó-rackben, kettesével, a pofájukba egy 12centis ventivel a topiknyitó helyében szépen belepakolám azt a 6 db Satás,160-as, Hitachit!
-
Mennyi?
aktív tag
Coolermaster Stacker:
''Ami érdekes, egy különös kábelt találunk, valamint két darab táprögzítő elemet. A ''különös'' kábel, a tápok összekapcsolásáért felelős, vagyis, hogy a főkapcsolóval mindkét tápegység egyszerre bekapcsoljon, és így egyszerre két tápegységgel használhassunk, ha szükség lenne rá.'' (forrás: radikalmod)![[kép] [kép]](http://www.radikalmod.hu/upload/articles/92_psueloszto.jpg)
Aktív témák
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen routert?
- Lexus, Toyota topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Honda topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

pont elég marad egy kismeghajtónak, dvd-írónak és esetleg az előlapi ''usb és tsai'' csatlakozóknak!