Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz zseko #101292 üzenetére
Az orosz az vektor vakcina tehát második generációs és ők a dokumentációt is megadták nagy mekegve tehát okés de az utazás miatt ne siess főleg, hogy szerintem második Pfizer + kártya is még remélhetőleg meglesz az utazás előtt.
Tehát az orosszal lehet nem tudsz majd utazni, a Pfizer-rel biztosan és arra is nagy esélyed van, hogy arról is meg fog érkezni a kártya és meglesz a második oltás a nyaralásig.Ugye ezen a héten is jött 325 ezer amit a diákoknak akartak félretenni meg ugye a második körösöknek csak a diákok sem akarnak ám teljes kb. 200 ezres látszámmal oltatni és a második körösök száma sem extrém sok.
A jövő héten pedig ugye megint jön az a "fránya" újabb 325 ezer Pfizer úgyhogy kénytelenek azzal is oltatni.
Amúgy nem csodálkoznék, ha megpróbálnának valami trükkel még a jövő hetet is kihúzni Pfizer-rel való oltás nélkül valami indokot csak találnak.
Az a legnagyobb gondjuk amellett, hogy a kínait nem szívesen veszik fel az emberek, hogy ha a jövő héten megint oltanak Pfizer-rel akkor ugye Orbánt -egy újabb - hazugságon kapja a nép: "hetekig nem lesz Pfizer-el oltás" -
Reggie0
félisten
válasz zseko #101519 üzenetére
Nem ugy van az, hogy elkezdenek arulni egy oltast, aztan a WHO kezd el kiserletezni vele. A WHO a gyarto altal benyujtott adatokat elemzi es ellenorzi. Ha egy gyarto nem ad be nekik semmit, akkor nem lesz engedelyezve. Sinopharm nemreg odaadta nekik a phase 3-ban keletkezett adatokat es ez alapjan dontott a WHO.(Hogy mi tarott idaig ami miatt nem adtak hozzaferest a kinaik az adatokhoz, azt mindnekinek a sajat kepzeletere bizom).
Azt meg nehez ilyen tavolrol megmondani, hogy az oroszok azert nem adnak hozzaferest az adatokhoz, mert nem erdekli oket vagy ilyen trehanyak vagy meg kozmetikazzak az adatokat vagy geopolitikai eszkozkent hasznaljak, eleg nehez.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz zseko #102521 üzenetére
A mostani oltóanyagok elég biztonságosak. Nem abszolút, de a "mortalitásuk" 1/millió alatt van, a hírhedt h1n1 oltás nekrolapsziájához hasonló hosszútávú szívásról sincs infó.
Nagyobb gond inkább a hatékonyság, konkrétan az 1dózis (aminél jobban többségünk kb júliusban se fog állni) vs b.1.617. Illetve van az imprinting-jelenség (1xerűsítve: elavult oltás hazavágja a jövőbeni mutánsok elleni védelmet), amiről még nem láttam megnyugtató írást, h nem játszana a covid-vakcináknál.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
őstag
válasz zseko #102521 üzenetére
itt nem arról van szó hogy "elémdobta a facebook", teljesen tudatosan kerestem az iylen orvosi oldalakon a valós emberi panaszokat, mert szeretnék tájékozódni a mainstream propagandán kívül is
értsd már meg, hogy nem konteo tartalmakról van szó, hanem arról, hogy hetekig küzdenek egyes emberek nagyon erős panaszokkal oltás után és ezügyben keresnek segítséget
ismerősi (főleg idősebb) körökben nagyon erős mellékhatásokról számolnak be, és kiváncsi voltam, hogy másokkal is előfordulnak-e ilyenek
az én véleményem szerint sokkal komolyabban kellene ezeket a panaszokat regisztrálni és nyomonkövetni, hogy azon emberek szenvedése, akik alávetették magukat a kisérleti vakcinának ne vesszen kárba, hanem segítse a jobb oltóanyag kifejlesztését
főleg most lenne hasznos ez a tudás, mivel oltóanyag gyártásba kezd az ország, pont itt Debrecenbencryptot minden termékemért elfogadom
-
őstag
válasz zseko #102530 üzenetére
igen, értem amit mondassz
(egyébként nagyon sokan odaírják a kérdéses oldalon hogy nekik kutya bajuk, de természetesen értem mire gondolsz)nekem alapvetően azzal van bajom, hogy akinek van baja, azokat lesz@rják, és nincs erről hiteles kommunikáció
gyűlölöm mikor hülyének nézik az embert és tolják az arcába a propagandát, anélkül hogy ezeket az eseteket megnyugtatóan kivizsgálnákszerintem az értelmesebb réteg sokkal szivesebben oltatna, ha lenne normális, hiteles oldal, ahol lehetne látni hány ember és miylen mellékhatásokkal fordult orvoshoz, és mik voltak a korábbi kórtünetei (ha jól értlemezem a számokat kb a lakosság fele nem kapott még oltást, pedig azonnal elérhető)
cryptot minden termékemért elfogadom
-
nagyúr
válasz zseko #102652 üzenetére
Szeged. Nem dob fel 31-ig egy darab időpontot se, csak kínaira van. Makón lenne holnapra de hogy én nem autózok 30 km-t egy szaros oltásért az is biztos. Már maszkot se hordok hetek óta közterületen. Elegem van már az egészből.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Qtya123
őstag
válasz zseko #102815 üzenetére
Na igen. Nálunk a Merkely kardiológus úr meg kijelentette, hogy ő teljes mértékben meg van arról győződve, hogy az oltás tuti biztos tovább véd, mint 6 hónap.
A vakcina kifejlesztői sem mernek még ilyen biztosan kimondani semmit, de a kardiológus úr, ő persze tudja. Ja meg azt is kimondta, hogy itthon nem lesz 4. hullám. Ha meg szétfertőzne egy csomó embert az indiai cucc és mégis lenne, akkor meg csak nézne bután a mangalica szemeivel.
Komolyan mondom hányinger, hogy milyen mértékben le tudnak feküdni és ezt ki is mutatni egyes szakemberek a kormánynak... Nagyon gáz az ilyen turbó seggnyaló. Nem azt mondom, hogy menjen szembe velük, mert 2 perc alatt kicsinálják a karrierjét, de ez már a másik véglet. Ha azt mondanák neki, hogy holnap nyilatkozd azt, hogy piros tanga van rajtad és az véd a vírustól, akkor fapofával kiállna és mondaná.
Ja és abban is majdnem biztos vagyok, ha mégis eljön a 4. hullám és kiderül, hogy az ellen nem igazán nyújt védelmet minden vakcina, akkor ettől függetlenül azonnal az lenne a kormány és ezeknek a "szaktekintélyeknek" a nyilatkozta, hogy a 4., hullám az oltatlanok, az ellenzék és soros miatt alakult ki. És ezt napjában 33x elismételnék az M1-en.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJi Mini 3 Pro + Rc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest