Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Engem pl. a betegség pszichés oldala visel meg jobban.
Egy influenza fizikálisan komolyabban megviselt, kifacsart, de amikor azt kifeküdtem, akkor mintha elfújták volna, a covid viszont alattomosabb, hektikusan jönnek elő az újabb tünetek, akkor amikor már nem is számítok rá és valóban ott van az esélye, hogy heteken, hónapokon keresztül cipeled magaddal a szövődményeket.
Nekem azt a megnehezebb elfogadnom, hogy 6-8 hétig nem is sportolhatok, ezt kb. öt helyről kaptam meg eddig, tudják milyen "renitens" vagyok ezen a téren.
Arról nem beszélve, hogy a sport ilyen gyors elhagyása sem éppen kockázatoktól mentes a szervezet számára. -
lacafaca
addikt
nézd, én nem mondom, hogy van akinek a környezetében nincs sokkal több, míg másokéban szinte alig, hogy nem így van, ez teljesen természetes, viszont nincs az az isten, amiért én valamelyik kölkömet is odadobnám kísérleti nyulnak...mert ugye erre reagáltál...ez az én véleményem és biztosan van ennek az ellenkezője is...csak számomra ez teljes mértékben elfogadhatatlan. akkor már inkább vágjanak le engem, de a gyerek nálam maga a szentség...ez héccencség
-
daneel_hu
addikt
Én elkaptam és nagyon szar volt a lefolyása. (47 év ffi, 185 cm / 84 kg... nincs ismert betegségem tudtommal)
Leírtam már párszor, most eltekintenék a pontos tünetektől, lefolyásról napról-napra.Bevallom férfiasan, benéztem.
De.
Sokat számít az immunrendszer adott állapota, én éppen padlón voltam.
Sok meló, sok stressz kevés pihi... bekaptam, megszívtam.
Persze ettől még van olyan a családban aki megszenvedte ugyanígy.
Sajnos tényleg nincs biztos tipp.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest