- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felhasználom
tag
Sziasztok!
220 volt mennyire megbízható bolt? Garanciáztatás mennyire bonyodalmas náluk? -
marcushun
újonc
Tudtok néhány garanciálisan biztos boltot mondani, ami most 2017-ben is működik?
Egy lista is jó, csak saját tapasztalatok alapján ha kérhetem!
Előre is köszönöm mindenkinek! (Aqua-t, Ipon-t ismerem, így ezeken kívül lenne jó) -
xfulop
csendes tag
Későn reagálok de a jövőbeni olvasók kedvéért leírom, hogy intel K-s procikhoz már jó ideje nem "divat" hűtőt adni. Most megnéztem a termék adatlapját aqua-nál és oda van írva, hogy "hűtő nélkül".
Csak, hogy a témához is hozzászóljak: PCX-nél gariztatnom kellett egy olcsó egeret a görgője miatt. Nem telt sok időbe a csere viszont pár hónap alatt az új is görgőhibás lett de ez inkább széria hiba mintsem a PCX-é.
-
CyberPunk666
senior tag
Megszívtam az aqua szar garanciáztatásával, soha többet nem veszek ott semmit.
-
Dr. Romano
veterán
Pozitív tapasztalataim születtek az alza.hu (valami frissen érkező cseh áruházlánc vagy mi) és az Aqua. Ezekről a helyekről érkeztek PC-m új alkatrészei. Teszt miatt mindkét helyen felhívtam az ügyfélszolgálatot hogy érdeklődjek a rendelés állapotáról. Mindkettőnél első próbálkozásra felvették és korrekt infót adtak.
Persze nyilván az igazi teszt egy garanciális probléma megoldás intézésmenete lenne, de jelenleg erre még szerencsére nem kellett sor kerüljön. -
negroo
aktív tag
-
Mariass
csendes tag
Eddig mindent az Aqua-ban vettem, mert mindig hozzáértő segítséget kaptam a vásárláskor, és a garanciális ügyek is korrekten működtek.
De 2017. márciusban a vásárlás után másnap nem akartak egy el sem induló merevlemezt cserélni azzal, hogy biztos leejtettem, (valóban ez az emberek szórakozása, vásárolnak drága dolgokat és ledobálják, hogy ugyanolyanra kicseréltessék) és a komoly pénzért vásárolt (alaplap-i7-7700k-32 GB DDR4 memória) vásárlásánál "elfelejtették" megmondani, hogy a dobozosnak árult processzorhoz nincs hűtő. Akkor hogy dobozos? Miért nincs feltüntetve ez egy 110 ezer Ft-os processzornál? A hűtő hiánya természetesen hétvégén derül ki, amikor össze akarom rakni a gépet.
Amikor felhívtam őket, olyan hűtőt ajánlottak, ami nem jó a 1151 processzorhoz. Gratulálok!
Tulajdonosváltás lehetett? Nagyon nem ajánlom őket.
Én soha többé nem vásárolok náluk. -
Milka 78
nagyúr
Marha nagy piros pont a First Computernek a lassan 9 éves kapcsolatunk miatt.Mindig nagyon korrektek,segítőkészek voltak,sőt több esetben is saját pénzen kártalanítottak (a nagyker visszadobta az árút).
Ezen kívül szintén piros a MasterComp-nak is.Ők egy kissebb bolt,de szinén segítőkészek,nem volt soha gondom velük.
Emag is jól vizsgázott nálam,használtam a garifutárjukat is (Toshiba 500-as külső hdd) ami rekord 8 napos átfutással cserélve lett,de volt már pixel hibás tv-m is tőlük amit szintén lezavartak 2 hét alatt.Durván 20 rendelésem van tőlük amibe a faliórától a 300 literes kombi hűtőn keresztül az 50uhd tv-ig minden benne van.A BF-es diliháztól eltekintve elég gyorsak.
A rossz jellemzések ellenére 3 sikeres üzleten vagyok túl az Alzával is.Minden terméket mélyen ár alatt,akciósan fogtam ki és baromi gyorsan,sértetlenül meg is kaptam tőlük(Intel 600p,Zalman 300-as füles,Alcatel teló). -
hegti
aktív tag
Szép jó napot!
laptopszaki megbízható bolt? Samsung laptophoz akarok venni hálózati töltőt. -
RAZERXX
aktív tag
Easy-Shop Kft előre kifizetem az árut mondván van raktáron majd közölték velem hogy kb 1 hónap múlva kapom meg !!! lehet tévedni értem én és ezzel nincsen semmi baj csak akkor ne adjanak előre kifizetési lehetőséget !!!
-
donjohnson
addikt
laptophardware.hu - fehérvári úti boltja
ingyen kaptam egy apró alkatrészt, ami fontos volt a gépemhez. ezúton is köszönöm nekik. -
RAZERXX
aktív tag
Sziasztok!
tudtok olyan pc boltot ahol közvetlenül tudok fizetni kártyaszám stb....
-
negroo
aktív tag
Sziasztok.
Szeretném a hezitálóknak javasólni egy profi boltot: óázis
Tök ismeretlenül csak a fórumon olvasni róluk, de profin kezelik a vevőket. Web shop ként üzemel kívétel a monitorok forgalmazása. Rendeltem is tülök egy gépre valót és elnéztem egy komponenst , mely egyből hívtak és rendezték az én hibámat. Így egy kört megspóroltak nekem és a monitorban is segítettek kíválasztani. Szóval gép kell moncsival jó szívvel ajánlom őket.
-
Jazz
veterán
-
Amu
tag
Piros pont nekik:
Mastercomp Elromlott a penem, visszavittem minden papír nélkül és szó nélkül cserélték! -
kpal
nagyúr
Valaki vásárolt már innen sportplaza.hu , megbízhatóak ?
-
smog86
senior tag
Sziasztok!
Mercateo-nál nincs regisztrálva esetleg valaki? Nagyon kellene valami (3000Ft értékben), de nem vagyok vállalkozó.
-
shiftac
aktív tag
válasz
Fehercsoki #699 üzenetére
Szia!
Én neten keresztül rendeltem, de személyesen vettem át náluk egy Noctua ventilátort. Azt az árat fizettem, amit megrendeléskor is láttam a weboldalukon, szállítási költség így természetesen nem volt. A boltban a kommunikáció rendben volt, arra viszont még mindig neheztelek, hogy a gyári 6 év garanciából csak 3 évet adnak meg. Gariztatnom nem kellet még náluk, így ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatom. Esetleg árukeresőn a boltról írt vélemények között keresgélj, hátha valakinek már volt tapasztalata azzal, hogy náluk hogy zajlik a garanciáztatás. -
tnkrpd
újonc
Hello!
Mobilvásárlás előtt állok.Vip-phone-ról mika tapasztalatok? -
Fehercsoki
aktív tag
Sziasztok!
Látom eléggé halott ez a topic, de azért felteszem a kérdésem: Merlinhardverrel kapcsolatban mik a tapasztalatok? Korrekt boltnak tűnik, viszont a rossz boltos topicban van néhány hozzászólás amiben nem tüntetik fel jó színben, itt viszont semmi.(konkrétan csak az érdekelne, hogy a gariztatáshoz hogy állnak)
-
vass1024
tag
Sziasztok!
Vennék egy használt gépet ami még garanciás. Computer Imperium-ból lett véve összeszerelve. Minden specifikáciot tudok, azokkal nincs is gond csak selejtes alkatrészektől félek (mint pl, Ipon vagy egyéb megbizhatalan boltok, hogy 1 hónap megy a cucc és helo aztán gariztatás egy pereskedéssel ér fel)
Szerintetek meg merjem venni?
Garanciáztatással van már tapapsztalat?Üdv. Ádám
-
rayoliviero
veterán
Lattam, hogy a Pcx-nel tobbfele szallitasi lehetoseg van:
Coop, Mol, Pick Pack. Ezek erdekelnenek, hogy pl. ilyen pontokra merjek alaplapot, procit es memoriat rendelni? Nem serul meg?A Pcx-nel azt neztem, hogy penzt szamolnak fel a dobozert. Lehet doboz nelkul is kerni. Nagyobb erteket kepesek lennenek ugy elkuldeni?
Tudtok meg olyan boltot, ahol ennyi szallitasi lehetoseg kozzl lehet valasztani, mint a Pcx-nel?
-
itouchfan
senior tag
[Prémium PC] webáruházzal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
-
Dot
őstag
Hello!
Vásárol már valaki a www.mobilmarkabolt.hu-n? Valami tapasztatlat? Érdemes innen telefont rendelni? Gyanúsan jó áron vannak 1-2 telefon.
-
t3tv3s
tag
Sziasztok!
Turbado nevű céggel van valamilyen tapasztalotok? Elsősorban gariztatás érdekelne. -
bomb78
csendes tag
Compker? Soha többet. Regge 10-kor kinéztem egy videókártyát, 2 órával a később a boltban a kártya már 1000 forinttal drágább lett, mire leértem a kiadó ablakhoz, addigra meg 500-al olcsóbb. Természetesen nekem maradt a drágább ár. Azaz 2 óra alatt 3 ára volt a terméknek. Ők azt mondják, hogy 30 percenként frissül az oldal, és változnak az árak az éppen aktuálisra. Csak azt nem értem, hogy egy raktáron lévő terméknek hogy változhat az ára egy nap többször is.
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Hatalmas pirospontot szeretnék beírni a Compkernek!Nagyon korrektek garanciális ügyintézés terén!
Ezen felül gyorsan beszerzik a rendelt terméket, és kiváló áraik vannak!
Bátran ajánlom mindenkinek! -
CptAdamica
veterán
Plusz egy az Aquának, egy Asus monitort vettem tőlük. Megjelent rajta két fehér folt, visszaküldtem gariztatni. Ugyan 1 hónapig tartott, de mikor írtam nekik, hogy most már szeretném visszakapni, egyből cselekedtek, írták, hogy cserélni fogják egy teljesen új készülékre és így is lett. Garancia újra indult. Szóval sokkal jobbak az iPon-nál ilyen téren, ahol csak a töketlenkedés megy.
-
zolikaDB
veterán
Udv nektek!
Ha edigitalrol a neten keresztul rendelek valamit, es az uzletben veszem at, utana hany napig allhatok el a vasarlastol?Mod: [link] Tehat ez abban az esetben is él, ha vki ajandekoz valamit, kibontjak, de pl nem tetszik az illetonek? (es nem borotva, fogkefe stb)
-
Zozz95
újonc
Sziasztok!
Computer Imperium megbízható?
Rengeteg negatív kritikát olvastam róla (főleg régebbről) a garancia kapcsán, de nem tudom kiszűrni és nem akarom a következő két hónapomat azzal tölteni, hogy a gépem meg a pénzem után szaladgálok. -
zolikaDB
veterán
Urak, az Aqua melyik futarceggel dolgozik?
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Rendeltem az aqua-ból egy tabletet, adott áron, tegnap este. Jött is a mail, h fogadták a rendelést, ennyi és ennyi lesz szállítással.
Azóta (ma) feljebb ment a termék ára. Én ettől még a visszaigazolt áron kapom meg? -
donjohnson
addikt
Conrad Electronic, conrad.hu
Budapest, Teréz körút 23.
ajánlom a boltot, mert széles a választék, és mindig útba esik, ha kell valami elektronikai cucc. -
Pityu Mester
csendes tag
Üdv!
Új gép vásárlását tervezem a közeljövőben. Ahhoz kérnék tanácsot, hogy ezt hol tegyem meg. Két olyan oldallal találkoztam a kereséseim során, ahol komolyabb gépösszerakó van, az egyik a PCX, a másik az ipon. Mindkettő esetében olvastam pozitív és negatív véleményeket is (egyik-másik kifejezetten lehangoló negatív vélemény volt). Ti melyiket ajánlanátok a kettő közül? Vagy esetleg egy másik lehetőséget?
-
Üdv!
Van valakinek tapasztalata ezzel a bolttal? szamitogepszakuzlet.hu
Megbízhatóak, vagy kerülendők? -
donjohnson
addikt
végre találtam egy boltot, ahol volt raktáron a kiszemelt notebook töltő. csomó helyen hirdetik, de csak rendelésre. nem szeretem a rendelős boltokat. rendelni én is tudok e-bay-ről (ha nem sürgős). ha meg gyorsan kell valami, akkor legyen készleten és azonnal vihető.
szóval a mai pozitív tapasztalatos bolt, ahol a "raktáron" tényleg azt jelenti, amit kell:
http://www.notebook-alkatresz.hu/
SMA Rendszerház Kft.
1142 Budapest, Ungvár köz 5. -
devil-k
nagyúr
Ez a történet kb. 2 éve történt, de nagyon pozitív volt, így mindenképp megosztanám veletek. A Microstore webáruházról van szó:
Rendeltem tőlük egy komolyabb D-Link routert 37.000 Ft-ért. Jó szolgálatot tett, nem kellett vele bajlódni sosem. Egyszer konfiguráltam be és tette a dolgát, még a fóliát sem húztam le az oldaláról, annyira vigyáztam rá. Kb. 1 évre rá felújítás volt nálunk, így szét kellett szednem minden rendszert a nappaliban is. Amikor a routert szedtem szét, érezhető volt, hogy az egyik UTP csatlakozónál el van gyengülve az anyag és kitört belőle egy jelentős rész. Ez azért is volt furcsa, mert soha nem volt mozgatva, nem voltak a kábelek megfeszítve stb.
Felvettem a kapcsolatot a D-Link Magyarországgal akik pár levelezés után le akartak rázni azzal, hogy a fizikai behatásokra nem érvényes a garancia. S próbáltam volna elmagyarázni nekik, hogy nem történt fizikai behatás, vizsgáltassák meg nyugodtan az eszközt is. Közben az e-mail váltásokba bekerült a D-Link Magyarországi igazgatója és a Microstore ügyvezetője is, Balog Péter. A D-Link kirázta a nyakából a problémát, nem foglalkoztak tovább az üggyel, nem érdekelte őket, hogy egy komolyabb termékükben csak úgy, elgyengül az anyag.
Még aznap megkeresett e-mailben Balog Péter és azt mondta, hogy küldjem vissza a routert nekik, majd ők ezt megoldják a D-Linkkel és cserébe válasszak egy ugyanilyen árban egy másik eszközt a webshopból. Nos, egy Asus routert vettem és ráfizettem 13.000 Ft-ot. Azóta is kitűnő szolgálatot lát el. A Microstore nagyon gáláns és nagylelkű volt ezzel az ajánlattal, le a kalappal előttük.
Amit viszont megfogadtam és be is tartok:
Soha többet D-Link terméket! -
devil-k
nagyúr
Ahonnan érdemes vásárolni:
Ipon
Microstore
AV-MAX Kft.
Kácsa-Audio
Notebook
Conrad
Lejátszó.hu
Aqua
Stream Audio
AV-Shop -
castiels
addikt
Az Aqua megbízható?
-
Eagle16
addikt
válasz
castiels #674 üzenetére
Nekem legutóbb külön-külön volt a kettő, küldtek egy számlát, meg egy garancialapot is.
Én a PCX-től rendeltem már jó párszor, nem volt probléma sosem. Gyorsak, jól nyomon lehet követni, hogy hol tart a rendelés. Most éppen van egy garanciális ügyintézésem is náluk, múlthét elején küldtem nekik vissza egy videokártyát. Meglátjuk meddig tart
-
Eagle16
addikt
válasz
castiels #669 üzenetére
Nem, e-mail-ben küldik el.
"5. Miért nem kaptam számlát?
Kaptál, csak elektronikus formában küldtük el az átvételi értesítő levélhez csatolva. A számla 2013. évi szabályok szerint lett kiállítva, aláírás és bélyegző nélkül is hiteles, kinyomtatva elszámolásra alkalmas. A garancia igazolásához elegendő a számla számra vagy rendelési azonosítóra hivatkoznod."
-
castiels
addikt
Ha a pcx-től rendelek jár a dobozba a garijegy és a szamla?
-
Czvik2.0
tag
Nagy piros pont az Aqua-nak. Múlthét hétfőn irtam e-mailt hogy behalt a tápom...fél óra múlva jött a válasz hogy másnap jön érte a futár. Tegnap hivtak hogy cserélik...nem is szórakoztak..normálisak voltak..ma meg már meg is jött
-
tpeter77
addikt
sziasztok
merevlemezt vásárolnék. Az iponnál 5 évet adnak a WD Blackre, de ebből a bolt intézi a garit mind az 5 évig?
Vinyót szabad az iponnál vásárolni? Jól intézik a
garit? nincs vele baj?
azért kérdem mert a merevlemez gariztatása nem mindennapos dolog.
A boltot ajánlották itt de hosszútávú, főleg gariztatásról nem sok szó esett és ez azért nem egyszerű.link a termékről ( bocs, telóról irok )
https://ipon.hu/webshop/product/
wd_black_1tb_7200rpm_64mb_sata3_wd1003fzex/529613 -
marc.loedi
csendes tag
Sziasztok!
PCX vagy Compker? Főleg a garanciáztatás érdekel, PCX-ről olvastam jót is, de egészen botrányos történeteket is garanciáztatással kapcsolatban, igaz ezek a bejegyzések 2013 végén keletkeztek. Azóta történt valami (pozitív) változás?
Köszi előre is
-
sanzi89
addikt
PCX-hez kedvezményes szállítási kuponok:
"Kérjük fogadd el ezt a két ajándék kupont, mellyekkel 30.000 Ft felett a szállítási díj felét, 60.000 Ft felett a teljes szállítási díjat elengedjük, ha 2015. július 15-ig feladod rendelésedet.
Szállításfelező kupon 30.00 Ft felett: PHU0715
Ingyenes szállítási kupon 60.000 Ft felett: DPQ0715
Küldd tovább a levelet Ismerőseidnek is, hiszen a kuponok korlátozás nélkül többször is felhasználhatóak a megadott határidőig és értékhatár felett. "
-
aclandiae
senior tag
-
SunMount3r
nagyúr
Újabb kérdés: ebből [link] a boltból rendelném ezt a terméket. Meghibásodás esetén a garanciát hogyan érvényesíthetem? Ez esetben is a SONY márkaszervizbe kell eljuttatni és nem a boltnak visszaküldeni? És ha a márkaszervizbe kell, akkor melyikbe, csak a budapestibe lehet vagy lehet a debrecenibe is, konkrétan ebbe: [link], elvileg ez hivatalos, bár a Sony oldalán nem találtam semmiféle infót a szervízekről?
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
Erről a listáról: [link] ti melyik boltot ajánlanátok inkább?
(A listához még hozzájön 1: mediashop.hu)
Ami fontos az a garanciális ügyintézés. Nem tudom erre a termékre milyen gari jár, jó lenne, ha bolti lenne. (A Media Markt kilőve, mert már 2 hete megrendeltem tőlük, de azóta se bú, se bá és valószínű, hogy kedden lemondom a rendelést, nem várok tovább tök feleslegesen.) Fontos a bolt megbízhatósága.
Várom a válaszokat és köszi!
-
Thawne
csendes tag
Ezekről a boltokról vélemény? Főleg a garis része érdekel. PC alkatrészeket akarok venni.
Zóna Computers
iway
Compker
first computer
PLANET Számítástechnikai Szaküzlet
Edigital
PCDiszkontpcx, ipon, pcland,aqua tudtommal megbízhatatlanok garis ügyben.
-
otps
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #658 üzenetére
Oké. És ki rendelkezik jogosultsággal, hogy létrehozza?
-
otps
aktív tag
Elég halott ez a topik; vagy nem úgy működik.
Az a neve, hogy a "A jó boltok topicja"; ehhez képest az ide író emberek 90%-a csak kérdezi, hogy egyáltalán jó-e a bolt.
Ajánlás: legyen olyan topik, hogy "Ajánljatok boltot!/Jó ez a bolt?"
-
-
pd
tag
válasz
IMIIKE1998 #654 üzenetére
Nekem soha nem volt velük problémám, elég olcsóak, csak kicsit drágán szállítanak. Egyszer volt garanciás ügyem velük, az flottul ment.
-
IMIIKE1998
őstag
Szerintetek a PCX megbízható bolt? Tényleg azt postázzák ki, amit rendelek és nem valami vackot? Illetve a gariztatással valami negatív vélemény?
-
laychi
veterán
Üdv.
MagiComp mennyire megbízható bolt? vásárolt ott valaki? Kellett gariztatni valami cuccát? -
otps
aktív tag
Sziasztok!
A két bolt közül melyiket ajánljátok nagy értékű mobiltelefon (iFón, fóliás, 27% magyar áfa) mégis kedvezményes beszerzésére?
http://timeoffice.hu/ - Telegdi Sándor E.V. - a saját bőrét viszi a vásárra!
http://www.laptopexpressz.com/
Szempont a bizalomépítésben, hogy a boltok Budapest területén - ha nem is a belvárosban - fizikailag megközelíthetőek. Az megvan, hogy azért olcsók, mert nem magyar, EU-s nagykerből szerzik be a portékát. Garanciánál okénak kell lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós piros pontot NE ide írjátok!
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest