Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BagyiAti
tag
Sziasztok,
Nem találtam a keresőben semmit én sem az alább oldalról:
https://www.funidelia.hu/
Esetleg valakinek vásárolt már innen? Scamadviser 86 pontot ad /100, akkor talán nem fake. -
konci79
őstag
Sziasztok!
Berakom ide is, igaz itt a gyártó érdemel dicséretet:Nem egészen 1 éve vettünk egy Liebherr hűtőt (EMAG-ról egyébként).
Pár napja fura, ütemes búgó hangot ad ki mikor bekapcsol.
Felvettem videóra, és rákérdeztem a gyártó elérhetőségén emailben, hogy ez mi lehet.
Kb 2-3 óra alatt válaszoltak, hogy a technikus meghallgatta, valószínűleg kompresszor hiba.
A típus már kifutott, ezért felajánlottak egy másik újat, vagy kérhetem vissza az árát is.
Az új egyébként kicsit kisebb, árban vagy 50.000-el drágább.
Reggel fél hétkor küldtem el a videót, 10 órakor már kérték a választ hogy melyik megoldás jó nekem.
Az újat küldik ingyen, a régit pedig elviszik ha beköltöztem az újba, és szólok hogy vihetik a régit...Szerintem abszolút példaértékű, kb. így kellene zajlania egy garanciális probléma megoldásnak.
-
Shiku
aktív tag
Szaisztok,
yoonit.hu-val kapcsolatban van valakinek tapasztalata? -
forum_user
tag
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Bocs ha rossz topikba írok. Adott egy 2 éves Seasonic tápegység amire 7 év gyártói gari van. A PC LAND [link] üzletben lett vásárolva. A számla meg van papiros formában, de a garancia papír nincs. Szerintetetek igy érvényes a garancia?
-
VibeX
tag
Üdv sziasztok!
Szeretnék rendelni ssd-t illetve adaptert hozzá. A 3 bolt közül melyik a legkorrektebb, ha a garanciális ügyintézést is figyelembe vesszük?
Firstshop, Aqua, Compker -
vacs
veterán
Sziasztok.
Hatalmas pozitív (+) részemről a Konzolvilág-nak a garanciális ügyintézése!
Egy kb 8000 Ft-os Xiaomi Redmi fülhallgatót vettem tőlük.
Két hónap után az egyik oldala meghalt.
Elküldtem hozzájuk, kb 2-3 hét után emailben érdeklődtem, hogy mi újság.
Másnap telefonon hívtak, hogy ők tovább küldték a szerviznek.
De (és itt jön a lényeg), felajánlották hogy hűségpontokban visszakapom a termék teljes árát és azt levásárolhatom (bármire), függetlenül attól, hogy a szerviz még azt se mondta nekik, hogy valóban hibás lett a termék!
Elfogadtam és rendeltem egy ugyan olyan fülest.
Egy így igen korrekt hozzáállás! -
codec
senior tag
Sziasztok!
Legutóbb Realsys-től rendeltem, és nagyon elégedett voltam a céggel!
Azonban most nem kapható náluk, amire szükségem lenne, így az Aqua, PCX boltokból tervezek alkatrészeket rendelni.
Az utóbbi időkben vásárolt valaki tőlük?
Tapasztalatok, vélemények?
Garanciáztatás mennyire gördülékeny?
Köszi! -
canniball
nagyúr
válasz
undercover #774 üzenetére
Ha nem lett volna gond akkor nem húzták volna le a rolót. Én ugyan nem vettem tőlük semmit, de ezek szerint mások sem, nem tudom ezzel a gyakorlattal hányan voltak tisztában...
-
canniball
nagyúr
válasz
undercover #772 üzenetére
A turbado nem egy jó példa, tekintve hogy trükköztek, aztán becsődöltek és ott maradtak a vevők garancia vagy bármiféle segítség nélkül.
Pont az ilyenek miatt én a nagyoknál szoktam várni az akciókat, az (talán) tuti(bb) megoldás. -
undercover
őstag
Üdv! Szeretnék venni egy új telefont. Van manapság megbízható kisebb telefon bolt?
Tehát nem alza, medimarkt, mall hanem mint régen pl. talán a turbado volt.
Ahol olcsóbban megkaphatod a telefont vagy ez esélytelen és inkább várjak egy nagy bolt leárazására?
-
-szabi-
addikt
-
boogie84
veterán
válasz
Sidorovich #767 üzenetére
Üdv,
ha ipon akkor itt keresd: Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
Adatlapomon található eszközök utóbbi részét a PCX-nél vettem. De összeszerelésben és tesztelésben állítólag ők is hanyagok. Lásd megint csak az említett topicot.
Ha csak alkatrész akk talán inkább PCX. -
Sidorovich
senior tag
Sziasztok!
Többnyire az iPontól szoktam vásárolni PC alkatrészeket, de többször olvastam már róla, hogy mintha megkopott volna a régi jó hírük, sok a panasz. Még az ajánlott boltok közé tartozik vagy már nem a régi? Ami nekem szimpatikus, ha egy cég elektronikusan küldi a számlát és a garijegyet, nem kell papírokat őrizgetni, ők pont ilyenek.
Ti mely boltokat ajánlanátok? PCX? Bestmarkt?
-
chewycl
tag
Sziasztok,
Compusale.eu-ról van valakinek véleménye, lehet toluk rendelni? Amit szeretnék egyelore csak naluk kaphato... -
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Időt szeretnék spórolni azzal, hogy zöldségeket, kaját mostantól neten rendelem nem a bolba megyek értük.
Van valami ajánlott bolt vagy szolgáltatás, ahonnan érdemes rendelni?
(Nem kész ételt akarok rendelni,hanem nyers hozzávalókat! )Előre is köszönöm a választ!
-
Yodafon
őstag
Van valakinek tapasztalata az eShop24-el? Garanciális ügyintézés, rendelés, bármi.
-
Drizzt
nagyúr
Kivételesen nem mindenféle hardverről lenne szó:
Tudtok-e megbízható élelmiszer kiszállító szolgáltatást, ahol nem kell legalább egy hetet várni mostantól, hogy tudjanak jönni? -
Ataxia
tag
Ezt a boltot ismeri valaki?
Vélemény?
[https://www.marketpalace.hu] -
flexxx2
őstag
Landcomputer: erről a boltról muszály írnom egy nagyon pozitív sztorit.
2019 augusztusban 1.5 hónappal gari lejárat előtt visszavittem egy Gigabyte windforce gtx1060-6gb VGA-t, kerregő hang a ventillátornál. Akkor még nem tudtam, de nem egyedi az eset, csak bizonyos fordulatszám tartományban van, a szerkezet nem az igazi. Elvitték a gyárba, mivel vizsgálták nem-e ügyeskedni akartam. 1 hónapig ültek rajta. Visszajött, gari idő meghosszabítva 1 hónappal. Nincs kerregés, ok.
...1 hónap múlva elkezdi újra, alig hallható. Még 2-3 hét, egyre hangosabb. Gari lejárt. Próbaként felhívtam a boltot, hátha mondd valami lehetőséget. Nem is gondoltam volna, hogy azt mondja hozzam vissza azonnal. De ezt mondta, viszi vissza, rájuk "szól" nyomatékosan, hogy javítsák meg, nem érdekes hogy a gari lejárt már.
Ez volt december eleje körül. A kártya jön vissza 1.5 hét múlva. Kicserélték az egész hűtést. "Bódogszág". Otthon: kártya sokkal hangosabban kerreg. Ekkor kezdtem utánanézni, hogy ez nem sima csapágyas probléma lehet. Ez konstrukciós hiba. 45-65% között kerreg nálam, utána elhallgat.December miatt már nem vittem vissza, megbeszéltem a bolttal, majd januárban. Most már hajlandóak lettek kicserélni egy másik kártyára, ami egy GTX1660 lett. Happy End, de hosszú történet volt.
Konklúzió: A disztribútor hozzáállása elég kérdőjeles, de a Landcomputernek hatalmas dicséret jár ezért.Ui. a kártya még nincs nálam, mert megkérdeztem, hogy ha ráfizetek, kapok-e egy 1660 supert. Várom a választ
-
válasz
janos666 #757 üzenetére
Úgy tűnik, hogy a soron következő második munkanap vége felé automatikusan elfogadottnak minősült (digitalko): jött egy email, hogy másnap feladják. Inkább gyorsan írtam nekik, hogy töröljék (amit szinte azonnal meg is tettek még zárás előtt), mert nem sokkal előtte írt a másik bolt is (24), hogy már átadták a futárnak (szóval megnyugodtam, hogy ez nem az a móka volt náluk, hogy kiraknak valamit olcsót vevőcsalogatónak, aztán mégsem teljesítik a rendelést, hanem törlik).
-
A Digitalko.hu webshop-nál meddig lehet húzni a rendelés jóváhagyását, mielőtt automatikusan változik a státusza, illetve ilyenkor (ha sokáig nem kattintok rá a jóváhagyó linkre, és telefonon sem érnek el) törlik, vagy kipostázzák, ha bankkártyás fizetés volt (már zárolták az összeget)?
Egy fura helyzetben vagyok, hogy 29-én próbáltam valamit megvenni a lehető legolcsóbban. Estig ők voltak a nyerők, de éjjel felbukkant máshol 30k-val olcsóbban ugyan az, így megrendeltem ott is. Ma jött ez a jóváhagyási kérelem a Digitalko-tól, a másik boltból pedig semmi új (pedig pénteken azt írták, hogy "raktáron" és keddre várhatom, ha megrendelem, de ahhoz ma kellett volna feladniuk). Ma pedig már mindenhol drágább az a cucc, szóval nem szeretném elveszteni mindkettőt (ha esetleg kiderül, hogy az olcsóbbik egy "túl szép, hogy igaz legyen" vevőcsalogató/átverő ajánlat volt, amit nem szándékoztak teljesíteni, vagy esetleg újracsomagolt, bontott, kishibás visszaküldött cucc, mert nem ismerem azt a boltot).
Van valakinek tapasztalata az eShop24-el?
-
Chaser
legenda
tudom régvót', de:
ha nem tudják pontosan uo. termékre cserélni az elhullottat, nem vagy köteles levásárolni a pénzt, mást választani, ők kötelesek neked vsszaadni a vásárláskori teljes vételárat, aztán ha te úgy döntesz h levásárlod náluk az már a te dolgod, de nem kötelező, szóval ez nem pozitívum volt, hanem a jogszabály számodra negatív gyakorlata.... -
megint én
őstag
Én az Aqua Bp. Fehérfári úti üzletében szoktam vásárolni évek óta, eddig bármi adódott, mindent megoldottak. Garanciális csere elsőre, szó nélkül, aránylag olcsó, jófej eladók, mondjuk szinte mindig ugyan ahhoz kerülök. +1 Aqua.
-
aignac
csendes tag
Sziasztok!
Ti vásárolnátok ps4 pro konzolt az alza.hu-n? Vélemények? -
jamez
senior tag
Nemrégen vettem egy m2 SSD-t az Oazis srácoknál.
Az alaplapomban nem akart működni és visszavittem, hogy hátha találunk egy megoldást.
Simán cserélték egy másik SATA SSD-re.
Pedig már bontott volt és céges vásárlás.+ pont oda!
-
kicsako
őstag
Rufusz Computer tapasztalat:
Tavaly vettem egy Hyperx Kingston Cloud Stinger headsetet, idén tönkrement. Zúgott folyamatosan a mikrofonja. Visszavittem garanciáztatni, 4. hét elteltével hívtak, hogy valóban rossz, de beszállítói probléma miatt nem tudnak újat adni, de árban egyező terméket választhatok. Ez tegnapi történet, így a cseretermék még nincs meg, de már ez is hatalmas pozitívum a boltra nézve.
Régóta náluk vásárolok mindent, főleg mert 2percre vannak tőlem, de eddig sosem volt problémám. DVI - > HDMI átalakítót is vettem 1x náluk, nálam valamiért nem működött, de náluk igen, ettől függetlenül visszavették. Ezután ajánlottak egy minőségibb terméket hogy próbáljam ki, ha nem jó nyugodtan vigyem vissza aznap még visszaveszik kibontva is, de sajnos azzal sem ment. Gond nélkül visszavették. Többször voltam már bent náluk szakmai kérdésekre választ keresni, mindig segítettek. Csak ajánlani tudom az üzletet!
-
-
tknof1871
őstag
Üdv! Ha van személyes átvétel, mert van boltja a városban (konkrétan Győr érdekel), az már arra utal, hogy az adott webshop az megbízhatóbb mint az amelyik csak futárral tudná küldeni címre vagy ilyen-olyan átvételi pontra az árut?
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok
Valószínű nem ide való.
A4team ről tud valaki most valamit?
Legalább egy hónapja felújítás alatt ezt írja a honlap.
Köszi
Üdv -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
janos666 #744 üzenetére
Szerintem örülj neki, hogy még fel is hívtak, sok bolt még akkor sem hívja az embert 1 hét alatt, ha a terméket nem lehet elküldeni, mert mondjuk a Pick Pack pont már nem létezik, vagy már nem beszerezhető. Csak ha érdeklődsz akkor nyögik ki, hogy "Ja nem tudjuk küldeni, kellene egy cím, vagy nem lehet beszerezni."
-
Vicces ez a digitalco, bár könnyen lehet, hogy a vásárlók kergetik őket az őrültbe és ezt szenvedem meg én velük.
Csak egy vacak porszívót rendeltem (szóval semmi kényes [amikről sokszor kiderülne, hogy nem passzol a többi alkatrészhez/környezethez], nagy értékű, vagy nehezen szállítható, nagy mennyiségű, csak egy szál egyszerű cucc), majd a rendelést követő másnap teljesen véletlenül észrevettem, hogy a visszaigazoló automata email-ben van egy link, amivel külön jóvá kell hagynom a már előre bankkártyával kifizetett rendelést is (addig érvénytelen), úgyhogy máris csúszott az ügy egy napot (bár ennyi belefér).
Csak azért néztem meg újra az email-t, mert megláttam a hivalkodó "NAGYON FONTOS" dolgot a levél tárgyában, ezért megnyitottam és átfutottam újra, hogy mi lehet olyan fontos, amire ennyire fel kell hívniuk a figyelmet = mi az, amit >50% nem olvas el benne soha, és nekik már elegük van belőle, hogy senki nem olvassa végig alaposan, ezért odaírják a tárgyba, hogy fontos végigolvasni...
Aztán ma felhívtak telefonon, csak hogy elmondják feladták a csomagot.
Ha már felhívtak, gondoltam informális panaszt teszek, hogy hülyeség ez az email visszaigazolás, és hogy még telefonon is külön felhív most engem, hogy gyakorlatilag harmadjára is erősítsem meg a vásárlási szándékom.
Erre valami olyan reakciót kaptam, hogy "bocsánat, de én csak a munkám végzem, nem én döntök erről", úgyhogy elköszöntem és letettem a telefont.De legalább most már tényleg-tényleg-tényleg fel is adják a porszívót.
Ennyire nagy divat lett mostanában, hogy az emberek össze-vissza rendelgetnek minden félét, de utolsó pillanatban lemondják, nem veszik át, vagy kamu adatokkal adnak le rendelést? Vagy mire fel ez a tripla megerősítős játék azokkal is, akik előre fizettek bankkártyával? (Jó, tudom, a kártya is lehetne mondjuk lopott, vagy valahogy talán visszavonható néha a tranzakció a banknál, de...)
Drágább, kevéssé kelendőbb és nehezebben visszacsomagolható (érts visszaküldés esetén is újként eladható) cuccokat is szoktam rendelni utánvéttel is, és a nagyobb boltok nem szoktak problémázni, csak küldik és kész.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Az Oázis hogyan csomagolja be a termékeket? Műszaki cikk esetén ráírják, hogy törékeny?
Biztonságosan kipárnázzák, mint az Alza vagy olyan semmi módon hánykolódnak még az érzékeny dolgok is, mint az Aqua által küldött csomagban? -
Freiherr
őstag
válasz
ReDBuLL0307 #740 üzenetére
Nekem egyszer 32 napig ültek egy 60k-s tételen. 30. napon írtam rájuk, utána utaltak is, kb. 3 éve volt ez.
-
ReDBuLL0307
újonc
Sziasztok. Igy karacsony utan egy kerdes. Rendeltem 3terméket az Aqua-bol. Azt igertek ma megjon erre kaptam a mail (mivel nincs raktaron a valasztott tetel) 14 nap is lehet mire kikuldik. Na jo mondom torlom visszakapom a pénzt rendelek olyat ami van raktaron. Szoval a kerdesem az lenne ha valaki volt mar ilyen penzvisszafizetos szituba hogy kb mikor utaljak vissza a penzem? (baratnom ajandeka is benne van a rendelesbe nem akarom hogy 15 napig alljon benne a penzem. Valszokat varom elore is koszonomn a segitseget fiuk
-
kmanGOD
újonc
Sziasztok!
Videókártya vásárlás előtt állok, de nem tudom honnan rendeljem meg. Olvasgattam a rossz boltok topicjában és itt is, de nem nagyon segített. Aqua-t, PCX-et, Konzolvilágot és Ipon-t nézegettem, de mivel nem én nem igazán vásároltam még náluk, nem nagyon tudom milyenek. Árban nagyjából egy szinten vannak, szóval a garancia érdekelne főként. Melyik bolt lenne ezek közül a legmegbízhatóbb garancia terén?
-
törölt tag
Egy gyakorlati tapasztalat alapján NEM ajánlom az oázis computert
Oázis
Eset: családtag vásárolt egy alaplapot, egy asrockot. Vásárolt hozzá memóriát, SSD-t, cpu-t.
Az első naptól probléma volt a memóriával, majd cserélte őket, gondolván azok nem jók. Tette ezt még két alkalommal, majd miután ezekkel sem lett jó, úgy döntött, hogy eláll a lap vásárlástól. Megírta a papírt, elküldte ennek a cégnek. Majd bevitte a lapot.
Az átvevő tüzetesen és célirányosan elkezdte vizsgálni a lap cpu tok lábait, még oda is nyúlt, majd diadalittasan jelezte, hogy tönkre tette a lapot, mert egy láb elgörbült!
Nem veszi át és garit is elvesztette ezzel. Vásárlók könyvébe írtunk, ahova azt írta a cég képviselője, hogy "vélhetően" a vevő okozta a sérülést...
Azóta többen is mondták, hogy hasonlóan jártak ilyen lappal.
Ma ismét megpróbálta átadni a lapot, nem voltak hajlandóak aláírni, hogy nem veszik át az elállás tárgyát képező lapot!
Megyünk békéltető testület elé, ha kell bíróságra is. Undorító ez a mázolmány cég, amíg nincs gond, minden happpy, ha gond van, szarnak a vevőre.NEM ajánlott az oázis computer, annak ellenére sem, hogy nyomatja itt a szponzori versenyeket.
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Mikor szokott a Decathlonnál kerékpár kiárusítás vagy nagyobb akció lenni kerékpárokra?
Úgy hallottam, hogy a szezon végi kiárusításnál akár 40% kedvezménnyel is lehet kerékpárt vásárolni. Azt szeretném tudni, hogy ez kb. mikor várható? Januárra tippelek. -
pyxystyx
tag
Sziasztok!
-
nTopee
csendes tag
Ide leírnám edigitalos tapasztalatomat. Ismerősöm rendelt tőlük egy elég drága villanysütőt, amit kiszállításkor nem bontott ki.(amatőr hiba) A sütő utána jó pár napig ott állt dobozban, majd miután kinyitották, egy elég nagy fizikai sérülést találtak rajta(ajtónál be volt nyomódva/el volt törve, nem kis ütést kaphatott.)
Persze egyből utána néztünk neten, szállítás után napokig nem jeleztük ,hogy baj lenne vele, így a fizikai sérülés nem az üzlet problémája, már kezdtünk beletörődni hogy az a pénz elúszott.
Próba szerencse alapon azért visszavittük, elmondtuk a csajnak hogy mi történt, majd ő is közölte velünk, hogy ez nem az ő felelősségük innentől, de aztán valahogy elintézte, és visszakaptuk a pénzt.
Mindig érdemes próbálkozni, van, hogy szerencsésen végződik a dolog.
Ez alapján én elég pozitív véleménnyel vagyok az edigitalról, máshol nem biztos, hogy így kezelték volna a dolgot. -
xlaxix
tag
Sziasztok!
XXLGSM-ről mi a véleményetek? Megbízható?
A fórumon is és más oldalakon is olvastam róla, de a legtöbb írás 2010-es vagy régebbi. Írták páran, hogy gyors, rugalmas és megbízhatóak, viszont néhányan a garancia érvényesítésére panaszkodtak. Régebben a mobilaréna is tőlük kapta a telefont tesztre (mostanában nem tudom kapnak-e, annyira nem követem az új telefonok tesztjeit), ezért gondoltam először megbízhatónak, de mégis a több negatív vélemény elbizonytalanított. Viszont ez a 2010-es dátum eléggé vízválasztó, mert annál újabb véleményt nem emlékszem, hogy találtam volna.Pedig azóta már sok idő eltelt, biztos változott valami.
A Tékozló Homár blogon is volt egy írás erről a GSM-ről, ott is garanciás problémát írtak és addig fajult a probléma, hogy ügyvédhez fordult a vásárló. Itt a cikk, ha valakit érdekel: Tékozló homárAz a mobil, amit kinéztem, ennél a GSM-nél 20000-el olcsóbb, mint más helyeken, de nem merek tőlük rendelni úgy, hogy egyáltalán nem tudok semmit róluk.
Előre is köszi!
-
AnNa997
tag
válasz
Dr.FantastiK #732 üzenetére
Prémium garanciával igen...
-
AnNa997
tag
válasz
Dr.FantastiK #730 üzenetére
Van vele tapasztalatod is? Pl hol szervizel?
Nagyon fontos lenne nekem,nem akarom megszívni -
AnNa997
tag
Sziasztok!
Egy Redmi 5-öt szeretnék venni,de két bolt között őrlődöm már egy jó ideje...
Turbado az egyik,ahol most 43ezer ft,de két év garancia van hozzá (elvileg gyártói is meg bolti is)...
A másik pedig az Eustock(41ezer szàllìtàssal),itt csak egy év garancia van,és picit tartok attól,hogy ha el akarnék valami miatt állni a vásárlástól,akkor elvileg Szlovákiába kell elpostázni,amit a vásárló áll...
Ti melyiket ajánljátok ?
(Garancia egyéb dolgok...) -
Timyyy
őstag
Bestmarkt-ból vennék ssd-t és ramot, megbízható bolt? Garancia érvényesítés stb...
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Itt is megkérdezem, mert a másik helyen sincs nagy élet. Ezekkel a boltokkal találkozott már valaki?
-
Pécsi gyerek
addikt
Látom nem pörög a topik,de azért leírom.Gondolkoztam hogy veszek még egy b250- es lapot,egy g4560- al.Azért b250 mert nem sokkal drágább mint a h110 alaplap,ha azon biost kell frissíteni,pénzért a boltban.Sok helyen elkérnek 2-3 ezer forintot ezért.De ami jólett volna b250-es lap az 20 ezer körűl volt,és nem akartam annyit kiadni érte.Próbaképp mondom megkérdezem a boltba,ha màr ottvagyok.A srác közli velem,ha itt veszem a lapot,akkor az ingyenes.Ők örűlnek ha náluk veszek egy lapot,nem hogy még pénzt is kérjenek utána pluszba egy 3 perces bios frissítés miatt.Hát ez váratlanúl ért ebben a csakapénzedkell világban.Nagy meglepetésemben 14 ért vettem is egy h110- es lapot,amin tényleg kb 3 perc alatt megcsinálták a bios frissítést.Nyertem 6 ezer ft-ot most. Ők meg egy plusz visszatérő vásárlót.
Szóval pécsen az INFOLEX az egy ilyen cég.Megérdemlik ezt a bejegyzést.(A srác elmondta azt is,hogy ha nem náluk vett lapon kell biost frissíteni, akkor az egy ezres.Azért sokkal barátságossabb mint a nagy pesti boltok 2500- as ára.Nem is értem...)
-
Amu
tag
Piros pont ismét MasterComp-nak, routert vettem. 3 év után Számla, garipapír nélkül vittem vissza és 2 nap múlva kaptam egy újat helyette!
-
pit stop
addikt
Turbado-t tudom ajánlani, eddig teljesen pozitív tapasztalatom van velük.
1 napot csúszott a rendelés, rögtön kaptam mailt meg sms-t. A számlán rajta volt minden szükséges adat. A telefon előttem bontották fel, gyárilag volt leragasztva. Minden tartozék megvolt. Személyesen vettük át az irodájukban - ott is teljesen korrektül elmondott minden dolgozó. -
Felhasználom
tag
Sziasztok!
220 volt mennyire megbízható bolt? Garanciáztatás mennyire bonyodalmas náluk? -
marcushun
újonc
Tudtok néhány garanciálisan biztos boltot mondani, ami most 2017-ben is működik?
Egy lista is jó, csak saját tapasztalatok alapján ha kérhetem!
Előre is köszönöm mindenkinek! (Aqua-t, Ipon-t ismerem, így ezeken kívül lenne jó) -
xfulop
csendes tag
Későn reagálok de a jövőbeni olvasók kedvéért leírom, hogy intel K-s procikhoz már jó ideje nem "divat" hűtőt adni. Most megnéztem a termék adatlapját aqua-nál és oda van írva, hogy "hűtő nélkül".
Csak, hogy a témához is hozzászóljak: PCX-nél gariztatnom kellett egy olcsó egeret a görgője miatt. Nem telt sok időbe a csere viszont pár hónap alatt az új is görgőhibás lett de ez inkább széria hiba mintsem a PCX-é.
-
CyberPunk666
senior tag
Megszívtam az aqua szar garanciáztatásával, soha többet nem veszek ott semmit.
-
Dr. Romano
veterán
Pozitív tapasztalataim születtek az alza.hu (valami frissen érkező cseh áruházlánc vagy mi) és az Aqua. Ezekről a helyekről érkeztek PC-m új alkatrészei. Teszt miatt mindkét helyen felhívtam az ügyfélszolgálatot hogy érdeklődjek a rendelés állapotáról. Mindkettőnél első próbálkozásra felvették és korrekt infót adtak.
Persze nyilván az igazi teszt egy garanciális probléma megoldás intézésmenete lenne, de jelenleg erre még szerencsére nem kellett sor kerüljön. -
negroo
aktív tag
-
Mariass
csendes tag
Eddig mindent az Aqua-ban vettem, mert mindig hozzáértő segítséget kaptam a vásárláskor, és a garanciális ügyek is korrekten működtek.
De 2017. márciusban a vásárlás után másnap nem akartak egy el sem induló merevlemezt cserélni azzal, hogy biztos leejtettem, (valóban ez az emberek szórakozása, vásárolnak drága dolgokat és ledobálják, hogy ugyanolyanra kicseréltessék) és a komoly pénzért vásárolt (alaplap-i7-7700k-32 GB DDR4 memória) vásárlásánál "elfelejtették" megmondani, hogy a dobozosnak árult processzorhoz nincs hűtő. Akkor hogy dobozos? Miért nincs feltüntetve ez egy 110 ezer Ft-os processzornál? A hűtő hiánya természetesen hétvégén derül ki, amikor össze akarom rakni a gépet.
Amikor felhívtam őket, olyan hűtőt ajánlottak, ami nem jó a 1151 processzorhoz. Gratulálok!
Tulajdonosváltás lehetett? Nagyon nem ajánlom őket.
Én soha többé nem vásárolok náluk. -
Milka 78
nagyúr
Marha nagy piros pont a First Computernek a lassan 9 éves kapcsolatunk miatt.Mindig nagyon korrektek,segítőkészek voltak,sőt több esetben is saját pénzen kártalanítottak (a nagyker visszadobta az árút).
Ezen kívül szintén piros a MasterComp-nak is.Ők egy kissebb bolt,de szinén segítőkészek,nem volt soha gondom velük.
Emag is jól vizsgázott nálam,használtam a garifutárjukat is (Toshiba 500-as külső hdd) ami rekord 8 napos átfutással cserélve lett,de volt már pixel hibás tv-m is tőlük amit szintén lezavartak 2 hét alatt.Durván 20 rendelésem van tőlük amibe a faliórától a 300 literes kombi hűtőn keresztül az 50uhd tv-ig minden benne van.A BF-es diliháztól eltekintve elég gyorsak.
A rossz jellemzések ellenére 3 sikeres üzleten vagyok túl az Alzával is.Minden terméket mélyen ár alatt,akciósan fogtam ki és baromi gyorsan,sértetlenül meg is kaptam tőlük(Intel 600p,Zalman 300-as füles,Alcatel teló). -
hegti
aktív tag
Szép jó napot!
laptopszaki megbízható bolt? Samsung laptophoz akarok venni hálózati töltőt. -
RAZERXX
aktív tag
Easy-Shop Kft előre kifizetem az árut mondván van raktáron majd közölték velem hogy kb 1 hónap múlva kapom meg !!! lehet tévedni értem én és ezzel nincsen semmi baj csak akkor ne adjanak előre kifizetési lehetőséget !!!
-
donjohnson
addikt
laptophardware.hu - fehérvári úti boltja
ingyen kaptam egy apró alkatrészt, ami fontos volt a gépemhez. ezúton is köszönöm nekik. -
RAZERXX
aktív tag
Sziasztok!
tudtok olyan pc boltot ahol közvetlenül tudok fizetni kártyaszám stb....
-
negroo
aktív tag
Sziasztok.
Szeretném a hezitálóknak javasólni egy profi boltot: óázis
Tök ismeretlenül csak a fórumon olvasni róluk, de profin kezelik a vevőket. Web shop ként üzemel kívétel a monitorok forgalmazása. Rendeltem is tülök egy gépre valót és elnéztem egy komponenst , mely egyből hívtak és rendezték az én hibámat. Így egy kört megspóroltak nekem és a monitorban is segítettek kíválasztani. Szóval gép kell moncsival jó szívvel ajánlom őket.
-
Jazz
veterán
-
Amu
tag
Piros pont nekik:
Mastercomp Elromlott a penem, visszavittem minden papír nélkül és szó nélkül cserélték! -
kpal
nagyúr
Valaki vásárolt már innen sportplaza.hu , megbízhatóak ?
-
smog86
senior tag
Sziasztok!
Mercateo-nál nincs regisztrálva esetleg valaki? Nagyon kellene valami (3000Ft értékben), de nem vagyok vállalkozó.
-
shiftac
aktív tag
válasz
Fehercsoki #699 üzenetére
Szia!
Én neten keresztül rendeltem, de személyesen vettem át náluk egy Noctua ventilátort. Azt az árat fizettem, amit megrendeléskor is láttam a weboldalukon, szállítási költség így természetesen nem volt. A boltban a kommunikáció rendben volt, arra viszont még mindig neheztelek, hogy a gyári 6 év garanciából csak 3 évet adnak meg. Gariztatnom nem kellet még náluk, így ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatom. Esetleg árukeresőn a boltról írt vélemények között keresgélj, hátha valakinek már volt tapasztalata azzal, hogy náluk hogy zajlik a garanciáztatás.
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós piros pontot NE ide írjátok!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- Parfüm topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Háztartási gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest