Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"Nem kell adó. Elég egy tízdolláros GPS blokkoló.": ami egy adó...
"A GPS civil részében nincsen hitelesítés.": ez most vissza is ütött. Mondjuk emlékeim szerint a katonai gps titkosítva volt, vagyis a fegyverek gps vételét max. megakadályozni lehet, hamisítani nem.
Az alapprobléma az, amit már felvetettetek itt is, hogy miért nincs második adatforrás. Lehetne a Nap helyzete, a csillagok helyzete, lehetne valamilyen tehetetlenségi giroszkóp. Lézergyűrűs giró létezik már vagy 40-50 éve, egy repülő költségvetésébe bele kellene, hogy férjen. Nem is kell nagyon pontos legyen, elég, ha arra jó, hogy észrevegye az időugrásokat.
vagy legalább egy kakukkos óra a pilótafülkében...
-
Mentour Pilot szerint már a GPS az elsődleges navigációs eszköz a kereskedelmi repülésben (amin egyébként én is csodálkoztam, de pilóta ismerősöm megerősítette), de a rádiós irányjel alapú és inerciális rendszereket több helyen kezdik ismét előtérbe helyezni.
Az inerciális rendszerek az elmondása egyébként látványosan javulnak -- és elvben kívülről nem igazán befolyásolhatóak. A jövőt képviselő kvantuminerciális rendszerek pedig annyira pontosnak ígérkeznek, hogy a kumulatív hiba is elhanyagolható lesz.
MaCS
Egyébként nem kell háború a spoofinghoz. Volt rá példa, hogy egy kamionos variált az úvonalnyilvántartó készülékkel, és amikor leparkolt a reptéri parkolóban, azt a repülőgépek is megérezték. Ő meg így aztán le is bukott.
-
cog777
őstag
"Azt én nettó koncepcionális programozási hibának tartom"
Szerintem is hiba, ha hirtelen egy korabban pontos ora (bekapcsolaskor a foldon volt, ott valoszinuleg kapott pontos jelet), hirtelen nem hogy tobb perces de tobb honapos, eves jelet kap es azt figyelmeztetes nelkul elfogadja. Ilyenkor legalabb egy nyugtazast tegyen fel a szemelyzetnek - ahogy irtad.
A mi termekunkben az ido csak bekapcsolaskor szinkronizalodik, GPS-tol v internetrol, mert tobb napot nem mukodnek folyamatosan, addig meg megfelel a pontossaga az oranak. Nem tudom, hogy a repulok le vannak-e kapcsolva ejjelente vagy 24/7 mukodnek?Ha valakit erdekel a tema, lehet vasarolni GPS vevot 10 EURO kornyeken, amibol ki lehet olvasni szoveg formajaban az idot. Az olcsobb vevoegysegek elol a suru felhozet is learnyekolja a jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest