Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet itt kötekedni egész héten, csak azért mert le mertem írni, hogy nekem nem tetszik ez a ház.
Tegyük fel, hogy egy autós topicban beszélgetünk ahol éppen bemutatják az új elektromos mercedes autókat, azokat amelyeknek az eleje "csirkeláb mintás egybeöntött műanyag vacak" és én azt mondom, hogy nekem ez nem tetszik, te meg jössz erőlködve, hogy akkor mi a szép, mi a szép, majd ezután azt írom, hogy "képzelj el bármit ami nem így néz ki".
És akkor elkezded nekem mutogatni a Zasztava Yugo-t..
Nyílván, nem a délszláv YUGO-ra gondoltam ilyenkor, hanem a hasonló kategóriát képviselő elektromos autókra, amelyek nem olyan nevetséges minőségben és mintázatban tervezték meg az autójukat.
Itt kb ugyanez történt és büszkén viseled, hogy tudtál találni a neten egy olyan házat amire az emberek 99,999%-a hányingert kap és ezzel akarsz engem megsemmisíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest