- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- New Game Blitz - 2025
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #94844 üzenetére
Biztos vagyok hogy sok egygólos győzelem lesz nekik, de sérüléseket nem hiszem.
Egyrészt a keret abszolút nem sérülékeny, másrészt ez a fajta olasz attitűd nem nyírja a játékosokat, ráadásul Conte segítői is jól menedzselték ezt láthatóan már a Juvenál is.Le is szarom amúgy, csináljanak amit akarnak
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz Citroware #94844 üzenetére
Én nem tudom te mégis milyen szemüvegen keresztül nézted az eddigi PL szezonokat, de valami krva homályos lehetett.
Már a feltételezéseid annyira nevetségesek, hogy falnak mennék legszívesebben. A Chelseanél akkor sem volt komolyabb sérüléshullám úgy kb soha, amikor 6 fronton kellett küzdeniük. Pedig már a fél világ megfordult az edzői székben. Mégis honnan szeded ezt a sok fasságot?
Bezzeg a Pool jövőre már egyből órási erőnek fog számítani, ha sikerül elhozni azokat a nagy neveket. A Chelsea meg hanyatlásnak indul, mert jönnek a sérülések...
___szami777: Ezek a jó kis barátságos válogatott meccsek... Azért visszaüthet még, hogy ki kell hagynia a teles előszezont. Ettől én mondjuk parázok egy kicsit. De hátha nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Politika
- Apple notebookok
- Asztalos klub
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...