- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Aktív témák
-
lvnt
őstag
válasz
7600 GS #42707 üzenetére
Figyelj, a játékvezető mint emberi tényező és hibafaktor már a labdarúgás kezdete óta jelen van, sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni, amíg a FIFA nem hajlik arra, hogy megpróbálja ezt kiküszöbölni, amennyire lehet, de persze az ésszerűség és az élvezhetőség határain belül. Addig és igazából azután is csak azt lehet mondani, hogy a játékvezetők is emberek, akárhány millió euró sorsáról is döntenek.
Minden bíró hibázik, és dönt el hibájával meccs(ek)et, kivétel nélkül. Akik a legkevesebbet, azok ott lehetnek a világversenyeken, nemzetközi meccseken. Ez még nem garancia semmire.Persze, tudom én. Nem akartam, nem akarok a korral jönni, főleg azért, mert azért olyan hatalmas korkülönbség nincs köztünk, viszont arra is emlékszem, milyen voltam régen, és hogy mennyit változtam.
De mondom, én bírlak téged, és azt sem szabad elfelejteni, hogy lehet elfogultnak lenni normális keretek között, értelmes módon, és lehet azt mocskolódva, fröcsögve tenni. Te természetesen nem az utóbbi csoportba tartozol, de tudnék arra is példát mondani innen. Nem szeretnék, mert még a végén megjelenne újra.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Arena Breakout: Infinite
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest