- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
NagyDave #22076 üzenetére
Nem vagyok Real drukker, úgy látszik ezt most már folyton le kell írnom.
Na mindegy, a lényeg, hogy legalább megnehezítették a dolgukat. Ha majd egyszer a helyzetkihasználás is toppon lesz, talán sikerül.
Ronaldo hogy megküldte már a labdát, hálószaggató lett volna, ha bemegy...Benzema is, Özil is kihagyta, meg lehetett volna ez, csak az a volna ne lett volna.
Szerk.:
ha már játékstílus...nekem pl. a Barca játéka csak félig-meddig jön be. Tetszenek a megoldások, de pl. a Realban az tetszik, hogy odabaxnak ezerrel, erőt sugárzik az egész, Barca meg ilyen kis tingli-tangli erőtlennek tűnik, mintha csak a technika lenne, nem elég férfiasak.Mondjuk lehet ezért szimpatikus az angol bajnokság...
Pont ezt az érzést tükrözni Messi és Ronaldo. Messi nekem egy kis gyenge pöcs hatását kelti, Ronaldo temperamentuma bejön.
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged