- Fórumok
- Egyéb
- A bsa alszik?
- (téma lezárva)
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kín
- lezso6: Szekunder szarkazmus
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
b.bone
senior tag
az ms termékekkel kapcsoltaban olvastam egyszer egy ciket valamelyik német honlapon. mutogattak ujjal erre meg arra a forrásra, de leirom röviden: azért nem tesznek semmit a windows illegális másolatai ellen mert az ms-nek hosszú távon megéri ha mindeki megszokja a WIN-t. valami olyasmit is írtak hogy ez ellen az aktiválásos módszer ellen is tiltakozott az ms de törvény kötelezi rá hogy kell lennie valamilyen biztonsági rendszernek. ez is a szabad piac miatt meg blabla,
elgondolkoztam rajta és hm, azért van benne valami.
amugy itt a szomszéd srácnál voltak kint a rendőrök. házkutatási parancsal. megkérdezték tőle van-e illegális szoftvere. aztán bementek a szobájába, végig néztek a kb 600 másolt CD-n. majd összenéztek és aszondták: nincs itt semmi, kérem itt irja alá. erről ennyit. -
joghurt
addikt
-
joghurt
addikt
Ha valakit feljelentesz, de kiderül, hogy semmi ok nem volt a feljelentésre, akkor szerintem nem úszod meg annyival, hogy ''Bocsika, elnéztem...''
Hanem rádszállnak, hogy ''akkor hogy is van ez?''
MErt ha így lenne, mindenki csak feljelentgetne reggeltől estig, ha nem lenne következménye, nem csak ebben, másban is. És a rendőrség lebénúlna.
Mert legyünk őszínték: lemehetnénk a Hősők Terére, elővehetnénk a telefonkönyvet és elkezdhetnénk a feljelentéseket, csak úgy kiabálva: ''Feljelentem A. Andrást, feljelentem B. Botondot stb...
:CNem ''csak úgy'' jelented fel, hanem valamilyen gyanú alapján, aminek a megalapozottságáért felelsz te, mint tanú. Például mert láttál nála egy írott cd-t, vagy cd-írót, vagy akármit. A ''Bocsi, tévedtem.'' is csak erre vonatkozhat: nem MS Enterprise Servert másolt a cd-re (mint aminek látszott a felirata alapján), hanem saját költeményeit írta fel text formátumban - erről te nem tehetsz.
-
anaqer
veterán
-
Addiso
csendes tag
A sztori:
http://www.index.hu/tech/jog/bsa0113/?print
A petíció:
http://www.petitiononline.com/vamosi/petition.html -
Addiso
csendes tag
Gondolom a Philoslabs szomorú történetére már senki sem emlékszik !
-
vicces
addikt
-
DrSoul
őstag
Ha valakit feljelentesz, de kiderül, hogy semmi ok nem volt a feljelentésre, akkor szerintem nem úszod meg annyival, hogy ''Bocsika, elnéztem...''
Hanem rádszállnak, hogy ''akkor hogy is van ez?''
MErt ha így lenne, mindenki csak feljelentgetne reggeltől estig, ha nem lenne következménye, nem csak ebben, másban is. És a rendőrség lebénúlna.
Mert legyünk őszínték: lemehetnénk a Hősők Terére, elővehetnénk a telefonkönyvet és elkezdhetnénk a feljelentéseket, csak úgy kiabálva: ''Feljelentem A. Andrást, feljelentem B. Botondot stb...
:C -
anaqer
veterán
Mit segít elő a BSA?
A BSA - és a világszerte megtalálható képviseletei - felvilágosító kampányaival, az állami célkitűzések támogatásával és jogérvényesítő programjával több mint 65 országban segíti elő a szoftveripar folyamatos növekedését és a szerzői- és szomszédos jogok tiszteletben tartatását.
(forrás: www. bsa.hu)
qwerte
csendes tag
Mit segít elő a BSA?
A BSA - és a világszerte megtalálható képviseletei - felvilágosító kampányaival, az állami célkitűzések támogatásával és jogérvényesítő programjával több mint 65 országban segíti elő a szoftveripar folyamatos növekedését és a szerzői- és szomszédos jogok tiszteletben tartatását.
(forrás: www. bsa.hu)
addikt
Régebben mentek ki a Schönherz koleszba, vagy az csak pletyka volt?
-
micro
addikt
Régebben mentek ki a Schönherz koleszba, vagy az csak pletyka volt?
-
Orc
senior tag
-
Orc
senior tag
Ja a másik, hogy nem magánszemélyekre utaznak.Leszarják, hogy Kis Géza milyen illegális szoftvert tart a gépén.
-
Orc
senior tag
Ahhoz, hogy a rendőrség házkutatási parancsot kapjon, nem elég egy ''köcsög'' feljelentése.Max kapsz egy levelet, hogy 2 hét mulva jövünk. Ha meg nincs hákutatási parancs elküldöd öket melegebb éghajlatra.
-
VigyorEX
tag
Tehetnek 1 szivességet...
Fogadni merek, hogy a leggtöbbnél van illegális szoftver :((( !!!! -
burgatshow
veterán
-
Lacza
senior tag
-
Superman
nagyúr
-
L3zl13
nagyúr
-
Agyasima
őstag
-
Agyasima
őstag
Igen, ez így van. De amit akartam mondani, hogy a BSA, mint szervezet nem megy sehova, senkihez, csak megteszi a feljelentést. (nincsenek feketeruhásaik)
-
Superman
nagyúr
-
burgatshow
veterán
-
joghurt
addikt
Akkor alapos a gyanú, ha pl. névvel jelented fel. Rendőrség kimegy, zaklatják, elviszik a cuccát hónapokra, ha mázlija van, nem találnak nála semmit, te meg azt mondod: ''Bocsi, lopott programnak látszott.'', és ezzel el van intézve a dolog. Így működik ez.
-
joghurt
addikt
-
Agyasima
őstag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
ELEGEM VAN! <ÖNMODERÁLVA>
A BSA nem megy ki senkihez, csak feljelentést tesz. A Rendőrség megy ki, ha alapos a feljelentés. -
faster
nagyúr
ha kiderül pölö, hogy otthon image fájlokból tolod fel a játékot, mert valaki felnyom, akkor bajban leszel. szerencsére, ez igen ritka, hiszen ált. mindenkinek van vaj a füle mögött, meg különben is ritka az árulkodós júzer. :)
egy havernál jártak, de 10 perccel előbb értesítették, és az Opel Astra kombi segge leült a sok cucctól, annyi cd-t, meg a gépet is belerakták. 10 perc alatt több ezer cd-t, meg két gépet menekítettek ki a házból, mire odaértek a bsa fekete ruhásai. :DDDTényleg fekete ruhásak? :)
-
LVXXX
tag
-
divot
veterán
Azt hittem a B Bill-t jelent, Mint Bill rohamosztaga...
Mér, a Bill nem a Businessből jön valahogy? :D
-
Nowhereman
őstag
-
SYZYGY
tag
-
joghurt
addikt
-
anaqer
veterán
-
SYZYGY
tag
-
zsoltee10
addikt
ha kiderül pölö, hogy otthon image fájlokból tolod fel a játékot, mert valaki felnyom, akkor bajban leszel. szerencsére, ez igen ritka, hiszen ált. mindenkinek van vaj a füle mögött, meg különben is ritka az árulkodós júzer. :)
egy havernál jártak, de 10 perccel előbb értesítették, és az Opel Astra kombi segge leült a sok cucctól, annyi cd-t, meg a gépet is belerakták. 10 perc alatt több ezer cd-t, meg két gépet menekítettek ki a házból, mire odaértek a bsa fekete ruhásai. :DDD -
divot
veterán
-
Lacza
senior tag
-
yerico
senior tag
-
supercow
őstag
-
Lacza
senior tag
Valakinél jártak már?Én még csak hallomásból sem tudom,hogy mit tesznek a fiúk:F
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- A bsa alszik?
- (téma lezárva)
- Négy másodperc alatt betölt a Forza Horizon 6 a Microsoft csodatechnológiájával
- Analóg fényképezés
- Diablo IV
- Automata kávégépek
- Autós topik
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Canon EF 70-200 f/4L IS USM objektiv eladó
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Max 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- DeLL Precision 5560 Munkaállomás Intel Core i7-11850H/32RAM/512SSD/RTXA2000/FULL HD IPS kijelző
- Dell P2417H 23,8" FHD monitor 2 db
- iPhone 13 Pro Max 128GB Alpesi Zöld
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- GAMER PC! Ryzen 9600X / RX 9700 / 32GB DDR5 / Strix B650e-i / 1TB NVMe / 750W! BeszámítOK
- Corsair Vengeance DDR4 32GB ( 2x16GB ) 2400 MHZ
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest