- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Aktív témák
-
_tk_
csendes tag
Hali!
Megpróbáltam, de így sem jött össze. Az alaplap könyvecskéjében az áll, hogy áramtalanítsak is (''unplug the power cord''), de ezt egyikőtök sem írta.
Akkor végülis kell áramtalanítani vagy nem?
Körbenéztem neten. Külföldi fórumokban egy csomóan panaszkodtak hasonló problémával. Sötét képernyő, nem csipog, nem beszél (egyedül CPUért szól), és hiába sütik ki a BIOS-t, nem segít.
Vki azt írta, hogy az nForce2-es lapoknál előfordulhat, hogy nem bírja a BIOS elmenteni a változtatásokat, még mielőtt újraindulna a gép. Lehet hogy nálam is ilyesmi volt.
Éjszakára (+mára) áramtalanítottam + kivettem az elemet. Majd este megnézem, hátha kitörlődtek az adatok...
:F
üdv
tk
Aktív témák
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II alaplap eladó /Garanciás/
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest