Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
Aktív témák
-
_tk_
csendes tag
Hali!
Megpróbáltam, de így sem jött össze. Az alaplap könyvecskéjében az áll, hogy áramtalanítsak is (''unplug the power cord''), de ezt egyikőtök sem írta.
Akkor végülis kell áramtalanítani vagy nem?
Körbenéztem neten. Külföldi fórumokban egy csomóan panaszkodtak hasonló problémával. Sötét képernyő, nem csipog, nem beszél (egyedül CPUért szól), és hiába sütik ki a BIOS-t, nem segít.
Vki azt írta, hogy az nForce2-es lapoknál előfordulhat, hogy nem bírja a BIOS elmenteni a változtatásokat, még mielőtt újraindulna a gép. Lehet hogy nálam is ilyesmi volt.
Éjszakára (+mára) áramtalanítottam + kivettem az elemet. Majd este megnézem, hátha kitörlődtek az adatok...
:F
üdv
tk
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő