Hirdetés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Aktív témák
-
_tk_
csendes tag
Hali!
Megpróbáltam, de így sem jött össze. Az alaplap könyvecskéjében az áll, hogy áramtalanítsak is (''unplug the power cord''), de ezt egyikőtök sem írta.
Akkor végülis kell áramtalanítani vagy nem?
Körbenéztem neten. Külföldi fórumokban egy csomóan panaszkodtak hasonló problémával. Sötét képernyő, nem csipog, nem beszél (egyedül CPUért szól), és hiába sütik ki a BIOS-t, nem segít.
Vki azt írta, hogy az nForce2-es lapoknál előfordulhat, hogy nem bírja a BIOS elmenteni a változtatásokat, még mielőtt újraindulna a gép. Lehet hogy nálam is ilyesmi volt.
Éjszakára (+mára) áramtalanítottam + kivettem az elemet. Majd este megnézem, hátha kitörlődtek az adatok...
:F
üdv
tk
Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Wuthering Waves
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Windows 10
- Kuponkunyeráló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest