Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
_tk_
csendes tag
Hali!
Megpróbáltam, de így sem jött össze. Az alaplap könyvecskéjében az áll, hogy áramtalanítsak is (''unplug the power cord''), de ezt egyikőtök sem írta.
Akkor végülis kell áramtalanítani vagy nem?
Körbenéztem neten. Külföldi fórumokban egy csomóan panaszkodtak hasonló problémával. Sötét képernyő, nem csipog, nem beszél (egyedül CPUért szól), és hiába sütik ki a BIOS-t, nem segít.
Vki azt írta, hogy az nForce2-es lapoknál előfordulhat, hogy nem bírja a BIOS elmenteni a változtatásokat, még mielőtt újraindulna a gép. Lehet hogy nálam is ilyesmi volt.
Éjszakára (+mára) áramtalanítottam + kivettem az elemet. Majd este megnézem, hátha kitörlődtek az adatok...
:F
üdv
tk
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASRock X670E STEEL LEGEND Alaplap
- ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI Jövőálló alaplap, prémium VRM-mel! 3év garancia
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest