Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
keshudioo
csendes tag
A G430-hoz van USB-s külső hangkártya, ezért tudja a virtuális 7.1-et, míg a G231-hez nincs. Utóbbi a G230-nak a továbbfejlesztett változata; a Logitech most a Prodigy néven adja ki a felturbózott cuccait, csak jóval drágábban, mint az alap példányok. A G430-ast kezeli a Logitech szoftver, ami, bár nem tud sokat, de van benne 7.1 meg equalizer. Nekem G430-am van, és tökéletesen elégedett vagyok vele, bár nincs túl sok tapasztalatom gamer fülesek terén, a telefonhoz való Sony füles után ez oltári nagy királyság, plusz nekem az egész konfigom fekete-kék, így mindenképpen ez a két szín, amit el tudok viselni a perifériákon is.
Amúgy, én eredetileg ezt akartam megvenni: https://edigital.hu/mikrofonos-fejhallgato/steelseries-headset-siberia-v2-hyperx-edition-mikrofonos-fejhallgato-p256715
Steelseries V2 HyperX változata jóval olcsóbban, mint a V2-k, de már másfél-két hónapja csak előjegyeztethető, megvásárolni még nem lehet.
-
galaktikus
aktív tag
Hello!
Én Stingert váltottam Sennheiser G4ME ONE-ra. Elég durva az ugrás.. Persze nem feltétlenül kell ennyit kiadni, mert egy Stingernél kb. bármi jobb
A mikrofonja egyenesen ipari hulladék. Nekem 3 hét után esett le róla az a kis műanyag kupak.. Hát meg úgy egyébként szarul is szólt.A HyperX Cloud Alpha nagyon megy most, sokan szeretik és dícsérik. De még várd meg a többiek ajánlását is. Hosszabb távon egy jobb fajta dedikált hangkari nem árt mellé. Hangkártya ügyben keresd fel a 'milyen hangkártyák vegyek' topicot és Baliga Tamás fórumtársnak dobd be a kérdésed, ő a legjobbat fogja Neked ajánlani a fülesedhez és a felhasználási elképzeléseidhez, a megadott árkereten belül.
[ Szerkesztve ]
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
Zizi123
senior tag
Persze, hogy van a Stingernel rosszabb fules, de nem 18eFt koruli osszegert.
Lehet, hogy hangkartyara kellene beruhaznod, ha a Cloud II-t nem hallod jobbnak, mert azert a 2 nem 1 kategoria a Stingerrel. Vagy persze az is lehet, hogy Sennheisert sem hallanad jobbnak, akkor pedig valami olcsot de kenyelmeset vegyel, mert tok mindegy, hogy mi szol a fuleden.
[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
Most ez olyan mintha a Burger King - MC Donalds - Kentucky Fried Chicken alap hamburgereket hasonlítod össze és vonsz le következtetéseket, Burger ügyben.
A házimozi vas és BD player, még ha kiválóak is dobozokkal, fejes meghajtásához - lófing mindkettő!
Valami jobb DAC és Fejes erősítővel kellene ezeket a cuccokat tesztelni, akkor lehetne különbségeket, markánsan elkülönülő benyomásokat szerezni..
Melegen ajánlok egy USB DAC beszerzését, nem kell nagy dolgokra gondolni, egy alap Creative is csodákat művel.[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
sting2
addikt
" még ha kiválóak is dobozokkal,
Fejes meghajtásához! - lófing mindkettő! "Igen, a fejeseket maximum hangosítja egy AVR, de meghajtani nem nagyon fogja.
Talán egy kis impedanciás, kellően érzékeny és részletező példány (ha még ráadásul szinergiában is van a Malaccal) elég jól elvan, egy jobb, több csatornás erősítővel is.
De, egy semmi extra fejes erősítő is, már olyan tulajdonságokkal ruházza fel, akár az alap kategóriás fejest, hogy az nem igaz.
Évekig rajta voltam ennek a perifériának a csúcsra járatásán, főleg a jobb minőségű videó játékok vittek ebbe az irányba, és nagyon nehezen lehet lejönni róla.
A nagy pofon akkor ért amikor ezt a láncot :
Denon 4310 - ATH AD1000x - Denon USB 300Megbontottam és a 4310 helyére egy 30. 000 ft értékben vásárolt Blaster E5 jelent meg.
Kijózanítóan nagyobb dinamika, még szélesebb hangtér, sokkal precízebb részletek.
Azóta nem is érdekel nagyon ez a dolog, kellő lecke volt ez is..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
sting2
addikt
Ne is mond.
Azóta bőven megvagyok egy G933 - Creative G5 kombóval!De, itt az volt a lényeg részemről, hogy "nem nagy befektetéssel ", maradva a már meglévő fejesnél, akár egy 400K értékű lánc is mehet a levesbe, ha az nem kellően Fejhallgató specifikus.
[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
CsonkaImo
addikt
A Z komolyabb fejhallgató erősítést kapott, de a fent említett headset-ekhez mindkettő bőven elegendő. Ha később tervezel nagyobb ellenállású fejest venni, akkor a Z jobb választás. Viszont ha a külsős megoldást preferálod, akkor nyugodtan veheted a X-Fi-t, minőségi cucc az is.
-
Zizi123
senior tag
Mert ha teszteket elolvasol, akkor mindenhol az egyik legjobb gamer hangkartyanak tartjak az arkategoriajaban. (az X-FI HD-t pedig en nem lattam sehol dobogo kozelebe sem jutni)
Egyebkent pedig az X-FI chip 2005-ben kerult forgalomba, ez pedig 2012-ben. Ha hiszunk benne, hogy jobbat csinaltak, mint a regi, akkor szinten jobb valasztas.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest