- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Bennyboy #25228 üzenetére
Szia!
Nekem pár napja érkezett meg, zajlik a tesztelés.
Első benyomások:
- anyaghasználat baromi jó, igényes, masszív szerkezet
- több órán át is kényelmes számomra
- nagyon jól szól, próbáltam játékokkal, filmekkel, zenével, nagyon jól személyre lehet szabni a karakterét
- a virutális térhangzás tesztelés alatt van, elsőre jónak tűnik, egész jól lehet pozícionálni a lövéseket, zajokat, mozgásokat, az előzővel nem volt ilyen jó, de azért ki akarom próbálni sima sztereóban (sok fejhallgatónál gyakran csak ront az összképen a virtuális térhangzás)
- mikrofonra nem panaszkodott senki, állítólag nagyon tisztán hallanak teamsen és discordon is
- akksija elég jól bírja, bár csak napi 1-3 órákat játszottam, és így szerintem kb 2 hetente elég lesz tölteniÉszrevétel:
- a vezetékes változatot telefonnal is könnyen lehet használni, ott a jack kábel. Én nem jártam utána, hogy a wireless milyen, az rémlett csak, hogy mindent tud, amit a vezetékes, plusz ugye vezeték nélkül lehet használni. Hát nem. Próbáltam type c-type c kábellel, nincs hang. Mikrofon helyére jack kábel, hátha kombinált aljzat, nincs hang. Bluetooth szintén nincs benne. Tehét ha valaki telefonnal is akarja használni, akkor egy megoldást találtam rá eddig: USB-OTG, és úgy működik. Xbox-szal még nem próbáltam, de az is tervben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Lexus, Toyota topik
- OLED monitor topic
- Linux kezdőknek
- SSD kibeszélő
- Macska topik
- Apple asztali gépek
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest