- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hazo
csendes tag
nem, nem fix az AGP freki. Ez lehet a gond? ez nem úgy működik, mint a memória órajel beállításnál, hogy csak egy arányra utal? AGP/PCI freki tényleg fixen annyi marad?
nem adtam plusz feszt semmennyit adhatok neki, hogy ne tegyem tönkre a memót???
a konfig :
asus p4c800 deluxe
p4 2.4Ghz@3.0GHz (SL6WF)
4 * 256 mega Samsung DDR400 memó (ebből kettőt Samsungnak, kettőt Xerox-nak ismer fel a CPU-Z)
igazad van, valóban kicsit OFF téma, akkor ezután a ''Nagy RAM-os topik''-ban fogok írni, rendben? -
hazo
csendes tag
és az időzítésnek is van szerepe, hogy működjön? mert én próbáltam húzni, de egy árva MHz-et nem tudtam, mert ha feljebb tettem, akkor már nem indult a gép, de végig automatikus időzítési beállításokon volt.
Trükkje nincs, jó ramokat kell kifogni.
És igazából nem is nagy szám, többen vannak itt rajtam kivül akik jóval efölött járatnak 400-as ramokat. Erre nagyon alkalmas a mostani ramom, a Hynix D43-as széria. Ezek most perpill 460-on járnak nálam. De például Xcbikernél mentek már 570-et, ha jól emlékszem.
Fast and Furious! -
hazo
csendes tag
ezt tényleg jól látom, hogy ddr400-as memót felhúztál 500-ra?????
ezt hogy sikerült??? van valami trükje?
erre nagyon kíváncsi vagyok
Viktor77 válasza PePe G (#8) üzenetére Válasz | Email | 2004-12-31 20:19:17
Viktor77
(PH! kedvence) Nem kapcsol ki. Saját tapasztalat. Nézd a képet.
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Fast and Furious!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest