Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
ha valakinek nem felel meg a rendszer nem közöl eredményt (nekem sincs
)
driver tweak=hwbot, tweak nélkül meg ez a lista
minek két egyforma táblázat -
04ahgy
nagyúr
válasz
gombcomp
üzenetére
A PH! listára én is az egyes pontot szavazom meg, azzal a kiegészítéssel, hogy aki Basic Edition-t használt, az eddig is kapott linket (ezentúl be is kell illesztenie), csak lefut neki a Demo is. Szerintem ennyi bőven belefér, ha a 20$-t sajnálja rákölteni az Advancedre. A linken pedig egyetlen kritérium lenne fontos: legfrissebb Systeminfo, és amellett ne írjon ki semmilyen tesszellációval kapcsolatos üzenetet az ORB.
(#5081) ThodEE: semmilyen rendszerrel sem nevetséges az eredmény. Volt, hogy a 980X-es eredményem Q9550-nel verték oda.
Aki gyakran látogatja a topikot, az biztos emlékszik. No meg nézd meg az alsó kategóriákat, oda is tettem fel eredményt. 
(#5072) Cybertrone: Mi a bajod az iPonnal? Az, hogy nem cserélték ki a HX1000 tápotokat, amit amúgy helytelenül kötöttetek be, és nem volt semmi baja sem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
HGyu
-
H.Ezredes
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére

-
Sontir Fel
őstag
Szerintem itt az is jo dolog, hogy ha tobben toltenek fel eredmenyeket, akkor az egyfajta viszonyitasi alap, hogy adott esetben a vasunk azt a szintet hozza, mint amit kell neki. Es ez fuggetlen a legjobbaktol, mert az atlag nem rohangal olyan felszerelessel mint amiket ok hajtanak

-
ThodEE
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
HA azon múlik töltök fel hiteles eredményt ide is, ha nevetségesnek is tűnik majd a mesterek közt az eredményem

-
jones965
Modder
válasz
gombcomp
üzenetére
Az ORB validáláson gyakorlatilag minden benne van, kivéve, ha olyan drivert használsz, mint subaruwrc említette-, ami nincs approválva.
Az itthoni lista nekem teljesen jó így is, ahogy van, csak mint 04ahgy is írta, a tesszeláció minimális piszkálásával is lehet előnyre szert tenni. Másodsorban mint a 3dmark fun, ezt a tesztet 2x kell futtatni kihegyezett hardverekkel, ami ugye nem minden esetben teljesül.A tuningnak véleményem szerint is akkor van értelme, mikor minden bevethető dologgal igyekszünk a maximális pontokért.
+1 szavazat az 1. pontra.
-
ThodEE
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Mindennek van előnye hátránya, én pl itt labdába se rúgok a 4.4re húzott 930ammal meg 1db 7970el, de mindig jövök olvasom és csodálom az itteni eredményeket.

-
gombcomp
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ja azt odamész,és kiosztanak (mint a HWSW-n),hogy itt mindenki
hétköznapi használatra vett géppel tesztel nem olyan überbrutállal mint Te,
és ez így nem fair..
-
-
aAron_
őstag
Üdv!
Szerintetek Phenom II 955-el normális, ha a Physics Score 3730 csak, alap órajelen?
Arra gyanakszom, hogy a HT link sebessége foghatja vissza a teljesítményt. Nekem csak ~1000 MHz-en megy. Jól gondolom, hogy ez lehet a problémám? Lehet új lap kéne

-
subaruwrc
félisten
válasz
gombcomp
üzenetére
ezzel csak az az egy bajom van hogyha full elfogadott eredményeket akarunk akkor állandóan meg kell várni hogy a futuremark approválja az újabb drivereket, namost ezt én inkább kihagyom és akkor elfelejtem a ph listát.
így is picit poénos hogy jó magyar szokás szerint a nemzetközi szabályok le vannak szarva és itt nálunk spec nem lehet tess offos eredmény fent, de oké ezt benyeltem, dupla annyi időt ráfordítok mert úgyis 3dmark buzi vagyok, na de hogy még hónapokat várjak is arra hogy approvált legyen az új driver csak hogy a ph listára felkerülhessek.hát azt bocsi de nem -
gombcomp
senior tag
válasz
jones965
üzenetére
Szerintem itt sem lenne baj az ORB-s validálás...

Aki komolyan veszi,használja,szereti a 3DMark teszteket ne sajnáljon már
20 dollárt a progiért (még szerencsésebb,ha VGA-hoz kapta valaki,és azt
használja).Ezzel valóban szűkíteni lehetne a trükkök körét.
Jó tudom,hogy nem mindenki vesz (használ) legális szoftvert,de aki
komolyan gondolja,és a listáinkon szeretne szerepelni az vállalja ezt a "súlyos"
szabályt.
Vagy nincs ilyen szabály,és ha jó a screenshot mehet a listára!
Szavazzunk: 1. Legális progi,szigorúan ORB-vel.
2. Minden mehet,és csak képernyőmentés kell.
Részemről az EGYES a nyerő!
Nehéz lesz Joshuát meggyőzni...de talán a többség akarata érvényesülhet. -
04ahgy
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Igazából az a baj, hogy AMD optimalizált tesszelláció az alap. A tesszellációval lehet trükközni, és ha csak egy értéket vesz vissza valaki, akkor azt az eredményt ki nem szűri senki az életben. De a jogosulatlan előny már is megvan. Tehát nekem a verifikáció hiányával van a bajom.
A listaképes eredményhez megkövetelném a legfrissebb 3DMark11 használatát, ORB linkkel, ahol ellenőrizhető a tesszelláció szintje. Vagy teljesen eltörölném a tesszellációs szabályt, és ami a csövön kifér.
A kötelező linkre sokan fújni fognak, mert vagy meg kell venni eredetiben a benchmarkot, vagy basiccel kell tolni az eredményt, amikor is lefut a demo is. Nem a legjobb a végletekig kihegyezett rendszeren.
HGyu
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone
üzenetére
Gondolom az, hogy ha tuning, akkor lehessen tweakelni a kártyákat úgy, ahogyan te szeretnéd.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem, az úgy feleslegesen fogyasztja az áramot.
Erre a listára nagy ATI / AMD VGA-val én nem nevezek, mert nem értek egyet a szabályokkal. Ezt nem köpködéssel meg értetlenkedéssel "honorálom", hanem csak szimplán nem csinálok konkrétan a listára eredményt. Akit érdekel, az meg HWBot-on követi a pályafutásomat.asuspc96: mi honnan?

HGyu
-
04ahgy
nagyúr
P20540 - nem listaképes.
CPU-n víz, VGA gyári. Mindkét VGA MSI volt. Az egész rendszer saját tulajdon mindenestől.
HGyu
-
byZsolt
tag
-
helkis
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
nem kell hívni, hiszen mindig vele kötözködik..

-
subaruwrc
félisten
válasz
jones965
üzenetére
az mindig is lesz
az elég erős hogy cpu limites még a 2 utas crossfire is
de durván, gt2ben is. számomra ez borzasztó
szép lassan megint a " kié a legjobb cpu " verseny kezdődik.
nem úgy alakult a cpu score ahogy terveztem bár akkor is max 68600 lett volna a vége, ami bár szép, de speciel a 3 kártyás összeállítás pont hidegen hagy. akkor már legyen quad és ami a csövön kifér. hát ebből most ennyi fért ki.
a 3 utas 3d11 ha nagyritkán átküzdötte magát a 4 gametesten akkor a cpu teszt szállt el ott ahol előtte három órát stabil volt, vagy a combinedhez felejtettem el beállítani a helyes gpu countot és ott vérzett el az egész ...
ez van -
homeless09
őstag
sziasztok! az lenne a gondom,hogy szerintem nagyon gyengén szerepel a gépem(laptopom) a 3dmarkokban.
olvastam,hogy egy kollégának athlon 64es mobile procival,és hd6650M vga val P1140 körüli eredmény jött ki..
nos nekem Phenom 2 X4 N970 el és 6650M el P1056,valamint 3dmark 05 ben,i5 2410 +gt540 es konfig majdnem 16000et csinált,holott az enyém csak 12000et. -
subaruwrc
félisten
Asus Rampage 4 Extreme 126bclk
3960X - 5292mhz 1.63v - Ln2 - 70C
A-Data XPG+ 2352mhz 8-8-8 1.825v
low cpu score
HD 7970 2 crossfire - 1260 core 1850 memory tesselation - ONHD 7970 2 crossfire - 1300 core 1850 memory tesselation - OFF
3960X - 5300mhz
A-Data XPG+ 2400 9-9-9
normal cpu scoreköszönet :
Asus Magyarország - Rampage 4 Extreme
Intel Magyarország - 3960X cpu
04ahgy - ramok, pot controll
-
subaruwrc
félisten
válasz
becsitibi
üzenetére
bezony hogy az

azt hogy a catalyst limit valaha is ki lesz tolva, nemhiszem, de van nekünk jó kis msi afterburnerünk, szinte heti beta verziós frissítéssel, powertune, és cf támogatással, szerintem nagyon nincs is szükség a catalystra azonkívül hogy összefogja a cf-et és 3d beállítási alapokat szolgáljon. az afterburnerbe perpill 1665mhz a gpu és 2475mhz a ram limitem, ez még nitrohoz is bőven jó lenne. léghűtéssel, mindennapra 1200mhz lehet reális, vízzel maximum 1300mhz körül, de ott már elég brutkó fogyasztással, szóval szerintem fölösleges is.
ala fogyasztás
3960x - 4600mhz 1.51v - 7970 cf 1275 - 1700 1.3/1.7v - unigine heaven dx11 benchmark
900w + konektorból
-
Repsol600
addikt
Ezt nem is tudtam....

Nem Codegen
FSP 500-60APN elvileg 85+-os táp.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Repsol600
üzenetére
Ha a konnektorból csak 400W-ot evett, akkor az a táp kb 320W-ot adott le. Messze van az az 500-tól. Egy 500W-os táp 80%-os hatásfokot feltételezve 500/0,8 = 625W-ot vehet ki a konnektorból úgy nagyjából.
Persze az sem mindegy, milyen márkájú a táp. Ha Codegen, akkor alapon 3DMarkolni is badarság volt.
HGyu
-
jones965
Modder
válasz
Smoky2011
üzenetére
Frissítsd a system infot.
-
Smoky2011
tag
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: CLR20r3
Probléma-aláírás: 01: 3dmark11.exe
Probléma-aláírás: 02: 1.0.3.0
Probléma-aláírás: 03: 4ee5de5f
Probléma-aláírás: 04: mscorlib
Probléma-aláírás: 05: 4.0.0.0
Probléma-aláírás: 06: 4e1823db
Probléma-aláírás: 07: 1088
Probléma-aláírás: 08: 1c
Probléma-aláírás: 09: System.IO.FileNotFoundException
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 6f27
További információk 2: 6f2760f52c18984c763d24780a3102d0
További információk 3: 99d3
További információk 4: 99d3ac83dc1711af492c2ec5763cafccEzt a Hibajelentést kaptam 3DMark11-en...Mi lehet ez????Mivel lehet a baj???
Elakarom inditani klikk és máris,hogy zárja be a programot.
Nem tuningolok. -
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Használt itt valaki 5850 CF-et?
Nekem ezt produkálta a 2 kártya alap órajeleken, nem tudom ez jónak számít-e?
[link] -
winhate
őstag
CPU típusa DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200)
Alaplap neve MSI MS-7301 (Packard Bell OEM) VIA PT890
Rendszermemória 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
Videokártya NVIDIA GeForce GTS 450 (1024 MB)Operációs rendszer: Windows 7 Ultimate, 64-bit
DirectX verziója: 11.0
GPU processzor: GeForce GTS 450
Illesztőprogram verziója: 295.73 -
04ahgy
nagyúr
HD5770, 512MB GDDR5. Léghűtés a CPU-n és a VGA-n pedig gyári alap. Feszemelést nem támogat, és ezt ezúttal meg sem forrasztottam, alapfeszes eredmény. Tesszelláció AMD gyári értéken.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

Aki gyakran látogatja a topikot, az biztos emlékszik. No meg nézd meg az alsó kategóriákat, oda is tettem fel eredményt. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](http://desmond.imageshack.us/Himg221/scaled.php?server=221&filename=3dm1112979.jpg&res=crop)
![[link] [link]](http://desmond.imageshack.us/Himg545/scaled.php?server=545&filename=3dm1111396.jpg&res=gal)
![[link] [link]](http://desmond.imageshack.us/Himg267/scaled.php?server=267&filename=3dm1112839.jpg&res=gal)