Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
ittakary
üzenetére
Az ELTE Apáczai Csere János Gimnázium szervere, oda jártam, nem az ELTÉ-é. Amúgy lehetne az ELTÉ-é is, mert oda is jártam, meg fele a szüleimnek is ott dolgozik.

A másik postoddal meg nem értek egyet, nem is kapott sokat a CPU, épp csak simogatta. 1,58V Lynnfieldnek ment már a kezeim közt.

HGyu
-
kertsa
senior tag
válasz
ittakary
üzenetére
Nem egy tuningbajnok proci
4Ghz-en már kifagy, vízzel biztos tudnám hűteni, de azért annyira nem merülök bele a témába. 3.8Ghz-hez kell ennyi fesz, mert akkor nem stabil
Hűtő is van rajta rendesen, de mégis 75 fokig melegszik tesztek alatt. Egyébként alulfeszelve használom 149es biciklivel...És a javítás gyorsan megérkezett

Adnék még neki, de nem az enyém a VGA... Gaboo007 power
Az 5850em jövő héten jön meg a szervízből 
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz
ittakary
üzenetére
hát ezt várjuk el tőlük
az a kemény hogy 1500-1600mhz-eket mennek quadba.
az 580 asok 1300 -1350 re lettek képesek az agyon válogatott überdurva evga classified kártyákkal, míg ezek teljesen referencia nyákos kártyák és ahogy utána olvastam ezeken az órajeleken a fermi hőtermelésének jó ha a felét produkálják .. 1.6v 1500mhz 3d11 ről beszélek ...... -
Laci2277
senior tag
válasz
ittakary
üzenetére
A GPU pontszámot nem sokban befolyásolja a proci sebessége, legalábbis ez derül ki az alább belinkelt eredményeken. A két vga hasonló beállításokkal futott, a két proci pedig közel sem azonos kategória, ennek ellenére a QX-es rendszerben majdnem 300 ponttal elhúzott a GPU pontszám. Na, ennyire számít itt a proci.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

4Ghz-en már kifagy, vízzel biztos tudnám hűteni, de azért annyira nem merülök bele a témába. 3.8Ghz-hez kell ennyi fesz, mert akkor nem stabil 
Az 5850em jövő héten jön meg a szervízből 

, legalább is én úgy tudom, aztán javítsatok ki ha tévedek.