- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Kész is.Igaz nem értem el a 16e pontot a VGA-al, de 15e pont főlé tudtam vinni
.Lehetne több is, de a proci már nem tud többet.Az az érdekes, hogy a mag órajelet, nem tudtam 900Mhz fölé vinni, viszont a memóriát teljesen meg tudtam hajtani amennyire csak engedte, és sokkal jobban kapta a pontot így, hogy a memóriát húztam meg, mintha a magot húztam volna.Annyi zavar még, hogy nem tudok több feszt adni neki, mert ezzel az OC-val is csak 59-60 fokos volt a VGA.és itt egy Physx eredmény érdekességnek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Lehetne több is, de a proci már nem tud többet.Az az érdekes, hogy a mag órajelet, nem tudtam 900Mhz fölé vinni, viszont a memóriát teljesen meg tudtam hajtani amennyire csak engedte, és sokkal jobban kapta a pontot így, hogy a memóriát húztam meg, mintha a magot húztam volna.Annyi zavar még, hogy nem tudok több feszt adni neki, mert ezzel az OC-val is csak 59-60 fokos volt a VGA.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)